Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaBardzoKochająca...

Płakałam...

Polecane posty

Przepraszam ze tak na forum, ale musze sie komuś wyzalic. Jestesmy razem półtora roku, raczej nie narzekałam na niego. Ale ostatnio sie zmienił, jest oschly nie przejmuje sie moimi uczuciami.ale do rzeczy... On tymczasowo mieszka ze mna i moja rodzina, ponieważ pracuje z moimi bracmi. Od rana sa w pracy a po pracy zamiast On wieczor spedzic ze mna to idzie z moimi bracmi do mojego dalszego sąsiada i tam razem imprezuja... Przed chwila z nim o tym rozmawiałam, nawet sie popłakałam to on na to ze mam byc cicho i ze idzie pic kawe bo za godzine do pracy jada... :/

Ten związek nie ma przyszłości skoro faceta nie interesują Twoje potrzeby. Ja też ostatnio z moim mężem musiałam rozwiązać pewien problem, też płakałam. Ale u nas problem rozwiązany :):) Sam zaczął, liczy się ze mną. Myślę, że powinnaś zastanowić się nad związkiem.

Wiem, musze sie zastanowić co dalej, ale nie mam pojecia co robic... Jestem strasznie ciekawa co bedzie dzis,jutro maja wolne bedzie sobota wieczor 'czas zabawy' wiec ciekawe czy po porannej rozmowie,zostanie dzis w domu czy znów tam pojdzie... Niewiem co robic i co myslec.

Wydaję mi się, że jest z Tobą bo tak Mu wygodnie, ma mieszkanie, ma kumpli (Twoi bracia) :o Rozumiem, że przed pracą nie miał czasu rozmawiać ale mógł powiedzieć "potem porozmawiamy" a nie Cię uciszał :o

Wiec co radzisz bym dzis zrobila, jak sie zachowywala wieczorem gdy wroca z pracy?

Spróbuj jeszcze raz z Nim porozmawiać ale wtedy gdy będzie miał czas, gdy nie będzie akurat gdzieś wychodził. Powodzenia 🌼

Gość nie rozmawiaj tylko wywal z
domu po co ci gość który ciebie nie rozumie

Zmienił sie wlasnie pod wpływem tej pracy i moich braci i sąsiada którzy sa wolni i moga robic co chca a on nie chcąc byc gorszym jezdzi z nimi zamiast byc w domu ze mna.

Mozna to jakos jeszcze uratować?? Zmienić go-itp

Jak zyc z takim egoista?

Gość heh5553
nie trafiła na egoiste tylko na faceta z którym niema nic wspolnego :) kolejny zwiazek bez przyszlosc

Powiedz mu, jakie masz potrzeby i że nie widzisz przyszłości w związku, który ich nie zaspokaja. Daj mu jakiś czas do namysłu, a jeśli Cię zbędzie, to odpuść sobie. Związek to dwie osoby, nie jedna.

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
nie placz zaraz wskoczy jebnieta fiku miku i wklei ci kwiatka

Gość ZaBardzoKochająca
Jestesmy razem półtora roku. Bardzo dobrze nam sie ukladalo, nie bylo kłótni, czasami tylko zauważyłam ze jest samolubem ze mysli czesto tylko o sobie ale myslalam ze po czasie mu to przejdzie. Niewiem juz co robic, tym wczorajszym wypadem z moimi bracmi poprostu mnie dobil. Jestem ciekawa czy dzis tez mnie tak w huja zrobi, ze po pracy pojadą tam.

Gość virescens
ZaBardzoKochająca... - Ja Was wszystkie znam Wy płaczki-raczki znam dla mnie to Ty jesteś taką samą pieprzoną egoistką jak wszyscy i tak naprawdę masz gdzieś potrzeby innych jeśli nie są to sprawy które i Ciebie interesują. Życie nie kręci się wyłącznie wokół TWOICH uczuć ! Z drugiej strony żal mi Ciebie bo pewnie masz juz taka naturę której nie zmienisz bo jesteś z pod znaku Raka Ryb czy innego emocjonalnego badziewia które nie daje normalnie żyć i zamęcza wszystkich dookoła swoimi problemami emocjonalnymi. Albo po prostu miałaś w tym czasie napięcie przedmiesiączkowe i hormony sprawiły że się pobeczałaś.

Gość ofertastałapaca
virescens to że czarnym pały obciągasz to nie znaczy że polaczkiem już nie jesteś a autorka powinna tego egoistę jeszcze dzisiaj z domu wypierdolić

Gość ZaBardzoKochająca
Zle o mnie myslisz, ponieważ ja mam taka naturę ze jestem silna nie okazuje słabości, trudne dzieciństwo nauczyło mnie byc twardą. W naszym półtora rocznym zwiazku pierwszy raz przez niego płakałam wlasnie dzis rano, niewiem dlaczego tak mi puściły emocje, ale jesli niewiesz jaka jestem to z gory nie oceniaj. Na tym forum chcialam sie tylko wygadac i poprosić o jakies rady na partnera egoiste. Tyle...

Gość ZaBardzoKochająca
Up ;)