Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieMamPojęciaocb

Nie Wiem Czy nie poroniłam

Polecane posty

Gość NieMamPojęciaocb

Witam mam 18 lat ,od 2 miesięcy nie miałam okresu a tu prosze wczoraj dostałam krwawienie na początku nie było zbyt wielkie ale potem tampona musiałam wymieniac co 30 min co godz. Wieczorem zmieniając go zobaczyłam na nim wielkie czerwone śluzowate glutowate coś pokazałam to mojemu chłopakowi bo się wystraszyłam (byłąm w panice) nigdy czegośtakiego nie widziałam.. Proszę o pomoc ! Co to mogło by i czy mogłam poronic ?

Gość rack up rock out
tak, mysle ze to poronienie...PORONILAS MÓZG!!!!!!

Gość spokojnie musi potrwać
i co przez 2miesiące nic nie zrobiłaś? nawet testu? Że o ginie nie wspomnę.

Gość NieMamPojęciaocb
zrobiłam ale wyszedł negatywny a mój ginekolog był na urlopie

Gość umow sie na
wizyte do ginekologa a nie wypytuj sie na kafe. Tu Ci nikt nic pewnego nie odpowie a tylko wymieszaja Cie z blotem

a kiedy ten test robiłaś?? A gin to 2 miesiące jest na urlopie że do tej pory nie poszłaś?

Gość sama juz nie wiem jaki
ja kiedys tez mialam takie cos jak ty, z tym, ze ja okres mialam caly czas, tzn. nie mialam zadnych przerw. Pamietam, ze bylam wtedy w pracy i dostalam takiego krwotoku, ze az slabo mi sie robilo.I tez mialam takie galaretowate, sluzowate "cos". Jak poszlam do lekarza, to moja ginka jakos niespecjalnie sie tym przejela i powiedziala, ze tak czasem jest :O

Gość NieMamPojęciaocb
Miałam już wcześniej problemy z okresem spóźniał mi się albo go nie miałam raz nawet byłam w szpitalu przez bardzo duże bolesci i skurcze brzucha dla tego zbyt bardzo się tym nie przejęłam pomyślałam że to to co zawsze a test robiłam jakieś 2 tyg. temu

Gość vsdfsd
Też miewałam takie nietypowe krwawienia będąc w twoim wieku. Skoro test był ngatywny a krwawienie w końcu wystąpiło to nie ma co myśleć o ciąży. A zbadać się powinnaś.

Gość NieMamPojęciaocb
Wystąpiło ,ale czy właśnie razem z nim nie wystąpiło poronienie

Gość kobietaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no i co nawet gdybyś poroniła??? Będziesz sie teraz nad tym zastanawiać?? Boże te dziewuchy są takie głupie że aż przykro. Do lekarza idź a nie pytaj na kaffe. ŻAL!!!!!!

skoro już wcześniej miałaś problemy z okresem a do tego test po ok. 1,5 mies, spóźnieniu negatyw to myślę że to nie poronienie a problemy z hormonami. Skoro masz tak rozchwiany cykl i inne problemy. Poronieniu zaawansowanej ciąży towarzyszą bóle i skurcze. Ty o niczym takim nie wspominasz.

Gość krucafuks
Skrzep jakiś i tyle. Test wyszedłby pozytywny, gdybyś była w ciąży.

Popieram wypowiedzi wyżej Gdybyś była w ciąży którą niby poroniłaś i dało się zobaczyć płód gołym okiem to taką ciąże test by wykazał Poza tym poronieniu towarzyszą objawy takie jak silne skurcze, ból bardzo silne krwawienie Bez względu na wszystko powinnas udac sie do lekarza bo takie przerwy w cyklu nie są prawidłowe

Gość xxxxxxyyy
Sama piszesz, ze takie wahania w cyklu juz ci sie zdarzaly a test byl negatywny wiec to pewnie nie poronienie ale po prostu nieco sliniejszy okres - pewnie przez ta dwumiesieczna przerwe - ja czasem tez tak miewam - ze tampon musze co 30 minut wymieniac - i nigdy mi nie przyszlo do glowy dopatrywac sie w tym poronienia - a nawet gdyby bylo to poronienie to i tak juz po wszystkim - bardzo duzo wczesnych ciaz ulega samoistnemu poronieniu - jest to zupelnie normalne - teraz bardziej jestesmy tego swiadome , bo istnieja coraz czulsze testy ciazowe . Wg. mnie nie masz co dociekac, czy to poronienie czy nie - a nawet gdyby to co pomniczek skrzepowi bedziesz robic i mianujesz sie aniolkowa mamusia - wiesz takie dociekania po prostu nie maja sensu. Po skonczeniu krwawienia idz do lekarza niech ci przepisze cos na wyregulowanie cyklu i tyle.

Gość lkjlk
dokladnie, poronieniu zawsze towarzyszą skurcze, troszke lzejsze niz porodowe ale jednak, przeszlam przez jedno i drugiego, takze wiem co pisze..