Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczkacelina

które mleko najlepsze: BEBIBKO, BEBILON CZY NAN

Polecane posty

Gość calineczkacelina

dla miesiecznego dziecka?

Ja dawałam synowi Bebilon. Ale Tobie radzę podać Bebiko, jest 3 razy tańsze. Ja byłam niedouczona i kupiłam drogie mleko. Teraz nie popełniłabym drugi raz tego błędu.

Gość lalamido888888888888
bebiko tańsze bo mniejsze pudełko- przeliczcie na gr bebiko a bebilon wyjdzie może droższe ze 2 zł

Gość kotvica
ja polecam również bebiko1 bebilon i bebiko mają ten sam skład mój 3 letni smok nadal wciąga 250 ml rano bebiko

Proponuję nauczyć się liczyć. Bebilon duże opakowanie 850 gramów kosztuje ok 38 zł. Bebiko 350 gramów kosztuje ok 12 zł. Za cenę 1 opakowana Bebilonu (850 gramów) mam 3 opakowania Bebiko (1050 gramów).

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja dawałam do 9msc bebilon i teraz żałuję ! powoli zmieniam na bebaydream z rossmana - małemu smakuje, pije chętnie, robi ładne kupki a wczesniej był z tym problem.

smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja do 6 m-ca życia dawałam Bebilon. Jak pomyślę ile kasy wydałam na to mleko... :o:o

no o kasie nei wspomnę teraz mam 800g za 19,99zł ale gorsze jest to, że niby bebilon taki super a mój mały miał po nim przeboje że hoho w życiu bym nie pomyślała , że to przez mleko !dopiero teraz to wychodzi a ja głupia tak długo mu je podawałam :/

Gość Ola80808080
Dziewczyny a wyjaśnijcie mi coś bo już zgłupiałam. Dawałam synkowi Bebilon przez 2 miesiące. Potem porównałam skład z Bebiko, stuknęłam się w głowę i kupiłam Bebiko. Zrobiłam mu raptem 3 butelki i była jakaś masakra: prężenie się, gazy, płacz, ogólnie histeria. Po kolejnym dniu na Bebilonie już było ok. Co do licha, przecież one mają ten sam skład!!!

Gość calineczkacelina
a co to za mleko z rossmana?//ile kosztuje

Gość Ola80808080
Ja wiem że stopniowo, ale chyba na zupełnie inne. A te skład mają identyczny, włącznie z proporcjami. Dlatego zmieniłam od razu.

bebilon ma nieco inny skład

Gość Ola80808080
no właśnie nie! Siedziałam jak głupek z długopisem i zaznaczałam sobie na pudełkach :)

bebilon ma w skłądzie probiotyki a bebiko nie. mimo to nie rozumiem czemu jest takie drogie. przegieli z ceną

Gość gość
bebilon i bebiko owszem mają ten sam skład ale bebilon zawiera dużo większą dawkę kwasu dha odpowiedzialnego za rozwój wzroku dziecka.

Gość gość
Jestem zadowolona z mleka Enfamil, które pijemy od dłuższego czasu i jest dobrym zamiennikiem. A zamawiam przez internet na stronie http://aptekawsieci.pl gdzie jest tańsze niż w stacjonarnej aptece.