Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skórkaodbanana

czy moge kochac sie z facetem w staniku?

Polecane posty

Gość skórkaodbanana

Sytuacja wyglada tak :classic_cool: Moje cycki sa małe, korzystniej wygladają w staniku oczywiście. I jeżeli przyszłoby co do czego to ja bym się wstydziła ich pokazać. Chciałabym się kochać w staniku. Ale ubrałabym wtedy taki ładny, seksowny. Myslicie ze facet by nie miał nic przeciwko temu?

Gość kaskadaaa
a jak sam zdejmie go bez pytania??

Gość Eudrestk
Miałby .Cyce muszą być na wierzchu

Gość skórkaodbanana
no własnie tego się boję :classic_cool: co mam go uprzedzić przed? "Słuchaj, ja wolę w staniku" od razu zczai, że się ich wstydzę:( No ale już wolę, to niż by je zobaczył.

Gość ja pani wasza
??????????????????????? a po co w??????????????????

Gość linowski76
Tak nie idzie, cycki musza byc widoczne, nawet male. Przeciez on musi Ci calowac brodawki. Ruszaj silnie biodrami w rozne kierunki jak Ci fiutka wsadzi. Wtedy zapomni cycki. Zycze udanego seksu.

Gość skórkaodbanana
no bo w staniku się lepiej prezentują ;) przecież mówię, że są małe. Nie chce by jakiś facet je ogladał :(

Gość a co jest waszym zdaniem najwi
bo w pushapie jeszcze znosnie wygladaja , a bez jak jajka sadzone :O znam ten ból :classic_cool:

ale jak ma ci piescic sutki,jak stanik ubrany? sluchaj-jak masz czule sutki,to chocby byla plaska jak deska facet bedzie wniebowziety,gwarantuje:)

Gość kaskadaaa
to jeszcze bardziej będzie go kusiło żeby go zdjąć. Ja jak była młodsza to pamiętam że w czasie stosunku się trochę garbiłam bo w tedy piersi wydaja się większe. A może lepiej kup sobie jakiś seksowny gorset który bardzo ciężko zdjąć.

Gość skórkaodbanana
no własnie trzeba jakoś odwrócić uwagę od cycków :classic_cool: da się? Co mam robić? Głośno krzyczeć z rozkoszy? hehehe

Gość a co jest waszym zdaniem najwi
ja sobie chyba skombinuje stanik z kłodka :classic_cool: :D

Gość skórkaodbanana
hmm z tym gorsetem to dobry pomysł :classic_cool: przejrzę allegro.

Gość w staniku sek s
na filamch tak robią , dziwie sie czemu, bo cycki na ogół są ładniesze i mniej wstydliwe od ci.py

Gość skórkaodbanana
nie no gorsety jednak odpadają, to pewnie bedzie niewygodne. Czy facet musi ssać te sutki? :O Założę jakiś stanik i jak mi go zdejmie to ucieknę 😭

Gość ale ktory to tydzien?
doopy sie nie wstydziszz dac, a cyckow nie chcesz, żeby ktś oglądał???? :D

Gość skórkaodbanana
nie wstydzę, każda da dupy predzej czy pozniej :) ja jeszcze nie mam faceta jakby co:) tylko tak na przyszłość pytam jak bede miała i nadejdzie ten moment :classic_cool:

Gość kaskadaaa
no co ty... ja tez zawsze miałam kompleksy z tego powodu ale nigdy nie ociekłam:) Poszukaj takiego koronkowego gorsetu który prześwituje takie są wygogne

Gość FOTEL
bzykajcie się tylko w pozycji na pieska.

Gość skórkaodbanana
Nieee, trzeba wyprobować rózne pozycje. Cycki są ważne ehh :( faceci zwracają na to uwagę. A co ja mam pokazać? Nie ma na co patrzeć. No ale w sumie to nie moja wina nie? jakby co to chcę to zrobić w ciemności i w staniku :classic_cool:

Gość ale ktory to tydzien?
no o ile nie dasz doopy pierwszemu lepszemu, tylko mezczyznie, ktory bedzie Ciebie wart- to nie bedziesz sie wstydzic

ale przeciez dotyk nagiego ciala jest super przyjemny..daj spokoj z tymi cyckami,jak kocha to nie ma sie czego wstydzic,to sa tylko cycki!

Gość skórkaodbanana
fajny gorset na prawdę :) kaskadaaa a Ty masz też małe piersi? Jeśli tak to jak było z tym pierwszym razem? Wstydziłaś się piersi?

Gość skórkaodbanana
Nie, nie dam pierwszemu lepszemu. Jeszcze trochę się zejdzie, bo najpierw musze poznać odpowiedniego faceta. Może zacznę brać tabletki anty? Moze staną się choć odrobinkę pełniejsze? Co o tym myślicie? Powinnam się chyba wybrać do ginekologa.

Gość bardzo ladna
lojeju, ja tez mam male i sama je lubie, bo sa wygodne, ale gdyby mogla wybrac, to chcialabym miec B, nie duze, nie male, w sam raz. a tu mam takie cytryny.na moja reke sa male, to co dopiero do reki faceta, nic tam nie wyczuje. no ale to sie nazywa pech:) tez sie troche krepuje ich przed facetem, dlatego w wieku 23 lat jestem dziwica:classic_cool:

Gość bardzo ladna
tez myslalam, ze zaczne brac anty, ale to juz jak znajde sobie faceta, zbey i przed ciaza chornily, bo tak to nie chce bez powodu ich brac.

Gość skórkaodbanana
Moja koleżanka ma takie wielkie piersi. Tak jej zazdroszczę. Widzę spojrzenia facetów :( Wszyscy podziwiają, gapią się jak sroka w kość. A moje niewidoczne. I tak noszę usztywnione staniki, bo jakbym zwykły ubrała to....komediodramat. :(