Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skórkaodbanana

czy moge kochac sie z facetem w staniku?

Polecane posty

Gość kaskadaaa
też mam male. ale juz nie mam kompleksów bo mam męża który je uwielbia. Ale wcześniej tez robiłam wszystko żeby nie zdejmować stanika. Pamiętam że gorsety tez kupowałam i partnera koszulkę wkładałam i takie nakładki śmieszne na sutki. Ale najczęściej to po prostu zgaszone światło a jak partner próbował dotykać to szybka zmiana pozycji:)

Gość FOTEL
dawaj foty.zobaczymy ,pomyślimy,przeanalizujemy,pomożemy.

Gość skórkaodbanana
też bym chciała trafić na takiego faceta :D fotki nie dam, chyba żartujesz :D byłby ubaw do wieczora :classic_cool:

ja mam małe, kiedys też tak myślałam, w wogole to wstydziłam się nawet majtek ściągnąc ;) A jak trafił się ten jedyny w którym się zakochałam to wręcz uwielbiam gdy mi całuje piersi, bo kocha je nawet takie małe ;) Zobaczysz wraz z uczuciami kompleksy znikną. :)

Gość skórkaodbanana
hahah nie, to mi się nie podoba za bardzo :D nie, no wystąpię w staniku i basta.

Gość sddaadsdas
Autorko, a jaki rozmiar nosisz?

Gość skórkaodbanana
niee kaskado takie coś odpada, serio :D chyba głupio bym się czuła. Rozmiar? Zapewne jakiś A, nawet nie wiem dokładnie i nie chce wiedzieć. Ja wiem, że są małe i to nie wygląda dobrze. Uwierzcie mi...

Gość sddaadsdas
Ale zmierz się pod spodem i w biuście Serio I napisz co wyszło

Gość skórkaodbanana
Ale co to zmieni? Wiem, że niektórym dziewczynom się wydaje, że mają A a tak na prawdę mają B lub C ileś tam. Ale to tylko cyferki.

Gość sddaadsdas
Ja nosiłam całe nastoletnie życie złe staniki (np 75A z H&M i tego typu) i to mi strasznie rozpłaszczyło cycki, rozjechały się na boki i w ogóle. A potem dobrałam dobry stanik (65D) po 2 latach piersi wyglądają o niebo lepiej, nie są już płaskie

Gość sddaadsdas
No i wyglądają na większe, a wcale nie urosły

Gość skórkaodbanana
ehh gdzieś miarę posiałam :O a czy to prawda, że jak kobieta ma problem z hormonami, to cycki też się nie rozwijają?

Gość gfgfdf
Ja bym na twoim miejscu tego nie robił , bo chłopak domysli sie ze masz jakies kompleksy na tym punkcie .. Jesli bedziesz bez stanika to przynajmniej niz bedzie widział ze to twój kompleks

Gość gfgfdf
a tak wogole to całe zycie masz zamiar to robic w staniku ? Facet i tak sie domysli ze cos jest nie tak ..

Gość skórkaodbanana
Obawiam się że mam problemy z hormonami :( to dlatego mam takie piersi. W wieku 15 lat dostałam pierwszą miesiączkę (do dość późno:( niektóre koleżanki już dostały okres w wieku 11 lat) Do teraz cykle są nieregularne (mam 19 lat), okres jest bolesny. na dodatek moja figura nie jest typowo kobieca :( włąsnie przez piersi i to, że nie mam okazałych bioder, bo tłuszcz odkłada się bardziej w talii-i to też jest podobno zwiazne z hormonami. I czarne włoski tez mi gdzieniegdzie wyrastają... chyba mam za duzo testosteronu? Jak myslicie?

Gość skórkaodbanana
nie az takiej bym nie chciała. Kurcze boję się ze mam te hormony pokręcone. muszę sie zgłosić do gina [ale jeszcze nie byłam nigdy]:(

Gość zaneeett
czy ten temat zalozyla przerwa miedzy palcami???

Gość skórkaodbanana
nie, zapewniam Cię, że to nie ona :classic_cool:

Gość skórkaodbanana
Girl_with_dragon_tatoo, chcę najpierw iść do ginekologa. Spokojnie jeszcze nie mam partnera wiec seksu nie bedzie na razie.

Gość miiuu
spokojnie , jeszcze sie rozwniesz tu i tam

Gość glupie buraakiii
mi tam od 19 roku zycia jeszcze o ponad rozmiar urosły, a rosnąc w zwyz przestalam w 6 klasie kolejny rozmiar przybyl przez dobrze dobrany stanik (dawniej 80A/75A,B, dzisiaj 65D,70C,D) wiec mam nienajgorsze cycki, mimo iz kiedys bylam deską i miałąm kompleksy jak Ty. Mam 23 lata jakby co.

Gość wytlumaczic emi
wytlumaczcie mi o co codzi z tymi stanikami. czytalama kiedys o tym forum malobiusciastych, ktore wlasnie promuja nowa nr stanikow, ale jakos nie wyobrazam sobie nosic przy moim 70B np 65D. jak mam to wylic\zyc?i jelsi wyjdzie mi taki olbrzymi nr, to mam isc do zwyklej sieciowki jak H&M i przymierzyc stanik i bedzie idealnie wtedy dobrany?czy to moze numeracja jakiejs odrebnej firmy?

Kurwa jak czytam, co te dzieci wypisują. Cycków się wstydzi hahaha, co za laska. Proponuję przed seksem do psychologa.