Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the doom

Czy to normalne - rok razem, seks codziennie?

Polecane posty

Gość gość
Ja bardzo lubię sex telefon bo dziewczyny potrafia wysluchac problemow, a potem zaspokoją Cie na maxa, to po prostu trzeba przeżyć aby się wypowiadać! Najbardziej lubię laski z http://seks-telefon.eu/

Gość Nastolatkaheh
Seks po ślubie hahah Nie mogę z tego Seks to normalna rzecz w związku oczywiście jak para się zdecyduje i uwazam mimo że jestem osobą wierząca to uważam że partnerzy powinni przed ślubem zobaczyć czy się dopasowują w tej kwestii i różne pieszczoty, peeting, seks różnego rodzaju jak najbardziej wskazany ale z osobą z którą wie się że to jest to na 100%. Ja osobiście z chłopakiem seksu nie uprawiam jestem z nim 10miesiecy ale piescimy sie, uprawiamy udawany seks w ubraniach:) no i nigdy się tym jeszcze nie znudzilismy, tyle że nie robimy tego cały czas tylko jak się podniecimy a bywa tak że nawet np 2-3 razy w ciągu jednego dnia. Kocham go i nie wyobrażam sobie żebyśmy mogli się takimi zabawami znudzić. Facet potrzebuję zaspokojenia, kobieta też...po prostu pogadaj z nim szczerze.

Gość gość
Jesteś workiem na spermę :(

Gość gość
"niech sie za jakis inny wysilek wezmie, mój pracuje fizycznie i jak zmęczony wraca to woli często w fotelu z piwem wieczor spędzic niż jakies wygibasy w łózku i najczesciej rano to robimy 10 minut i po wszystkim." X Współczuję Ci - to taki Kiepski (na fotelu z puwem). 10 minut???- to nawet gra wstępna trwa dłużej. Nic dziwnego, że niektóre kobiety nie lubią seksu.

Gość Lipski
Dnia 15.10.2011 o 16:25, Gość kilnkier napisał:

niech sie za jakis inny wysilek wezmie, mój pracuje fizycznie i jak zmęczony wraca to woli często w fotelu z piwem wieczor spędzic niż jakies wygibasy w łózku i najczesciej rano to robimy 10 minut i po wszystkim.

Szkoda mi was