Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin 2

Jestem taki zadowolony! Mam pracę od 1 stycznia 2012 roku

Polecane posty

Gość ale ktory to tydzien?
i ile bedziesz zarabiał? 600zł?

Gość boze nienawidze
tego kraju :-O 990 brutto :-O

Gość netto brutoo
No to będziesz zarabiał ok 600 zł :)

To jest staż, na początku to też dobrze, chciałem zacząc ten staż wcześniej ale tak wyszło że nie mogę bo dopiero po nowym roku można.

Po tym stażu słyszałem od znajomego który mi to załatwił że może kogoś uda się zwolnic to ja wtedy skoczę na miejsce tej osoby i wtedy będę zarabiał więcej.

Gość ale ktory to tydzien?
to jak za te 600zł chcesz sie utrzymać? najtanszy pokoj dzielony z kimś + opłaty tyle kosztują, a za co jeść, dojezdzac do pracy?

prae mam na miejscu a narazie mieszkam z rodzicami, narazie wstępnie powiedzieli mi że dostane 990 złotych brutto, czy jakoś tak a umowe podpisuje dopiero w grudniu. Ale staż mam już załatwiony... Będę tam , między innymi wprowadzał dane do komputera, przyjmował petentów itp. Widzę że zazdrosc przez was przemawia że nie będę tyrał fizycznie tylko siedział i praktycznie robił nic za co będę brał pieniądze.

Gość głupie to takie
no mamy czego zazdrościć - 600 złotych, super życie, myśle, że możesz polecieć za to na zakupy do Paryża :o

Gość ja tam nie jestem zazdrosna:)
Brawo! Gratukuję, że ci się udało! Najważniejsze, żebyś ty był zadowolony, nieważne, co inni piszą. Nie każdemu udaje się wystartować z pierwszą pensją 10 000 zł;) nabywasz doświadczenie, masz staz pracy, ubezpieczenie itd. Reszta przyjdzie z czasem. A nie bedzie ci żal możliwości podjadania cukierków na produkcji w Wawelu? ;)

Gość ja tam nie jestem zazdrosna:)
Acha, rozumiem. To dobrze byłoby znależć coś dorywczego na najbliższe 2 miesiące. Inaczej będziesz całkowicie uzależniony od rodziców pewnie:(

Gość glupie buraakiii
oj jest czego zazdroscic:D

wiem, dlatego poroznosiłem CV nawet tam do domu kultury zaniosłem CV by pracowac np. w kasie przy sprzedawaniu biletów