Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZACZKA

Ile zarabiacie pracując jako nauczyciel w prowatnej szkole policealnej?

Polecane posty

Gość ZACZKA

Pytam bo mam szansę na taką pracę. Nie mam za to za bardzo doświadczenia w zawieraniu umów, negocjowaniu składek itd. Chcę pracować, ale za przyzwoite pieniądze, a nie dawać się wykorzystywać. Zaoferowali mi 23 zł za godzinę brutto. Co o tym myślicie?

Gość ogolnie psie pieniądze
malo placa w takich szkolach ale zwykle jest sporo godzin ale...jaka placa taka praca

Gość ZACZKA
No to inna sprawa. Ja chyba za bardzo się wczuwam, i zbyt profesjonalnie do tego podchodzę. Bo przygotowanie zajęć zajmuje mi tyle czasu, że szkoda gadać. Gdybym ten czas wliczyła to stawka za godzinę wyszła by baardzo marna. A wy jak się przygotowujecie? Jak prowadzicie te zajęcia. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.

Gość ogolnie psie pieniądze
powiem tak - lepsza taka praca niz zadna jesli to jedyna praca jaka teraz masz to bierz a jesli zarabiasz sensowne pieniadze a chcesz po prostu miec jeszcze wiecej ale kosztem czasu to nie podejmuj sie

Gość Weronika

Ja pracuje  w ŻAKu i zarabia sie całkiem okej, plany wyrabiamy, a ci którzy tego nie robią - chyba zwyczajnie nie chcą. W świetle ostatnich wydarzeń nauczycielom jest teraz ciężko, wiadomo, to nie jest łatwy zawód, ale satysfakcja i pieniądze wcale nie sa takie zle, jak kreują to wszystko w Internecie.