Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzievvvvvvicaaaa

Mam 23 lata i ciągle jestem dziewicą. Żaden facet mnie nie chce. To okropne

Polecane posty

Gość dzievvvvvvicaaaa

Nigdy nie trzymalam faceta za reke, zadnego nie dotykalam ( z wyjątkiem ojca i wujka) , nie wiem jak to jest całowac sie :( Moj sex to cybersex - siedze na czatach wysylam zdjęcia jakis fajnych lasek ,udaje ze to ja ,faceci są podnieceni i ja tez, bo wyobrazam sobie ze jestem tą dziewczyną z fotki. Co za żenada , spotkalam sie z kilkoma z internetu zaden sie nie odezwal po spotkaniu. Mam paskudny ryj ,nie twarz tylko RYJ , MORDE . Mam blizny po trądziku , wąskie usta , jestem w trakcie leczenia zębów , szeroki nos jak u świni ,moze czasem widzicie takie na ulicy? Moje włosy to koszmar, twarde sterczące we wszystkie strony, zadna fryzura mi nie pasuje ,mam duze czolo ,zmarszczki pod oczami w tak mlodym wieku- mruże oczy na sloncu i przy komputerze, i tak mi zostało. Nie psozlam na studia ,mam tylko średnie. Siedze w domu i pasożytuje na rodzicach. czasami gdzies dorobie w markecie przy inwentaryzacji albo na poczcie. Do tego jestem bardzo niska ,cycki malutkie. Dobrze ze jest jesień ,nie musze pokazywac mojego chudego ciała idąc ulicą ...zresztą i tak nikt na mnie nie patrzy, wolą gapic sie na psy albo chodnik.

Gość hhhhhhhh9999
Jedyna moja rada . Jesli jestes otyła to schudnij Otyłosc jest bardziej odrzucajaca niz zmarszczki czy inne tradziki

Gość dzievvvvvvicaaaa
nie jestem gruba !! wrecz przeciwnie jestem chuda ,niska i drobna :( + moja brzydka gęba z wielkim czołem i wygladam jak śmieszny ludzik z kreskówki :( widze sie w lustrze wiem jak wygladam...beznadziejnie.

Gość pokaz fotke
co ci zalezy ocenimy :) a nuz ladna jestes tylko o tym nie wiesz

Gość dzievvvvvvicaaaa
no wlasnie tu jest problem.. ja nie chce ''jakiegos'' mimo ,ze sama jestem niewyjściowa patrze tylko na przystojniakow :O Zwykli mnie nie interesują

Gość roxon
Wspólczuje. Ja mam 21 i takie same doświadczenia z płcią przeciwną jak Ty:)

Gość ja pertole hahahha
Typowe : brzydka locha szuka księciunia :classic_cool:

Gość roxon
czemu od razu locha? Jesli ktoś jest brzydki to nie jego wina. Tak samo jakby wyzywać od nienormalnych ludzi niepełnosprawnych.

Gość Antonio de
do dzievvvvvvicaaaa jakie masz cycki...?