Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowamandarynka***

skąd stereotyp, że dziewice sa brzydkie?

Polecane posty

Gość mam młotek ale
w sumie to ja trolluje a nie żaba :(

"zaba ty lepiej wypie**alaj z topa , bo nawet plci nie potrafisz rozroznic dziewico" jakoś nie widać u ciebie pena/cycków idioto. lol, nie jestem dziewicą :D mam młotek ale - to jebnij się w czerep.

Gość zebys wiedziala ze pieknieje
nie tylko podczas podniecenia i nie tylko u cpunow sa powiekszone dluzej niz trwa podniecenie. istnieje cos takiego jak "smiejace sie oczy" i to wlasnie powiekszone zrenice odbijaja swiatlo gdy sie czlowiek cieszy. nie u kazdego to wystepuje bo nie kazdy cieszac sie jest szczesliwi i ma powiekszone zrenice. nie przypadkiem te narkotyki ktore powoduja powiekszenie zrenic sa tez tymi "rozsmieszajacymi". gdy sie toba ktos zainteresuje to zrozumiesz ze sie jednak pieknieje nawet bedac zakochana.

ja nei widzę problemu w tym że jestem dziewicą :) (to łatwo zmienić :D ) nurtuje mnie, czemu faceci zakładają że mam już bagaz doświadczeń, nie patrzą, nie słuchają, biora to za oczywistość ż ew wieku 22 lat już miałam paru kochanków

Gość żaba teżjest dziewicą
nie ma innej opcji :classic_cool:🖐️ jej wszystkie seksy z kalibanem to prodżekty :P

Gość mam młotek ale
Tylko to nurtowanie dowodzi, że masz z tym problem. Czyli coś jest z Tobą nie tak. Ludzie o pozytywnej samoocenie nie przejmują się takimi pierdołami na tyle, żeby zakładać takie tematy i biegać po innych o dziewicach w celu utwierdzenia się w swoim przekonaniu. Zastanów się co by było jakbyś nie miała takiego problemu. Może już bys skorzystała z okazji i poznała jakieś interesującego chłopaka? No ale okazja przeszła bokiem bo przecież nie wypada, co on sobie pomyśli albo inne takie :classic_cool:

Gość roxon
malinowa - taka statystyka. Porównaj sobie stosunek ladnych dziewic do brzydkich dziewic. Tych drugich jak znacznie więcej z powodów które juz ktos wymienił. Inna sprawa, że bycie w mniejszości nie zawsze jest złe.

Gość poirytowana_
już wiszą :classic_cool: chłoptaś się pobawi zabusią i chlup, rzuci do stawiku pełnych rybek :P żabusia bedzie płakać a my cieszyć z żabusinej naiwności i głupoty{cool]

Gość już bez nicka
A z kolei jeszcze inni twierdzą, że to właśnie wśród brzydkich więcej rozdziewiczonych bo są zakompleksione i boją się, że tylko tym mogą faceta zdobyć A ładne mogą pozwlekać i poprzebierać Zdecydujcie się na coś

Gość prawa natury
"A ładne mogą pozwlekać i poprzebierać" A potem jest multum tematow "lat xx dosyc ladna , symatyczna etc. brak partnera co robic?" To tylko potwierdza ze jej sie tylko tak wydawalo ze jest super i w ogole 🖐️

Gość te randki z kalibanem
wirtualne byly. sex tez.

Gość już bez nicka
Albo oczekiwała niewiadomo czego, księcia z bajki na białym koniu zamiast zwyczajnego faceta Kwestia kontaktów z ludźmi jest zbyt różnorodna by można było kierować się stereotypami. Czasami faktyczne nie trafiło się na odpowiednich, czasami ma się problemy do których boi się przyznać. Niektórzy są wyjątkowi, inni zwyczajni. Jedni się oszukują, inni nie. I tysiąc innych czynników które wpływa no to czy znajdują coś pod szumną nazwą "prawdziwej miłości ich życia" w którą na początku wierzy każdy, jednak wiarę tę wielu z każdym dniem zatraca

Gość katolic
taka Ewa Farna nie ma zamiaru ruchać się bo taka jest moda