Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 He he ; > Przyzwyczajam się ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 no napiszcie coś ; > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vicky acosta Napisano Październik 15, 2011 jasne, ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 vicky acosta fajnie, że się odezwałeś ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Powitajcie mnie jakoś ; > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 no kultury trochę ; > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piątkowa libacja Napisano Październik 15, 2011 no i masz max. 15 lat, skoro uzywasz słow 'zal' itp. lady laro moze to ty?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melache meluche Napisano Październik 15, 2011 ; > ?? tak pisza 15 latki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piątkowa libacja Napisano Październik 15, 2011 no własnie i te dziwne emotikonki :O to cie zdradziło gimgówniaro pryszczata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o.n.a18239 Napisano Październik 15, 2011 zapewne to ta glupia brzydka kurwa lady laro a jak nie to kolejny pustak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w piekle będe się smażyć Napisano Październik 15, 2011 gimgówno pryszczata :D fajnie powitanie daliście ;D ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piątkowa libacja Napisano Październik 15, 2011 to na pewno ona, widac ten gowniany styl pisania :D:D:D i pojebany temat, jestem nowa oh ah oh zesraj sie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lady Laroo*** 0 Napisano Październik 15, 2011 ode mnie wara pustaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piątkowa libacja Napisano Październik 15, 2011 tylko teraz nie zapomnij sie przelogować, jak bedziesz bazgrała sama ze soba eloszka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Październik 15, 2011 Haha kazdy wie ze jestes pustak i tylko ty piszesz ;p ;d nara , taki styl tylko ty masz haha i dziwnym ttrafem po 5 minutach sie pojawiasz hahahahahah ale jestes pusta o jejuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lady Laroo*** 0 Napisano Październik 15, 2011 piątkowa libacja hahhahah ma lepsze tematyniz bycie"nową" na kafe hahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Październik 15, 2011 piatkowa libacja .. juz na jednym topiku sie sprzedala .. zapomniala sie zalogowac hahahaha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lady Laroo*** 0 Napisano Październik 15, 2011 prawdazawszeciezaboli_24 opierdol sie szmato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Październik 15, 2011 lepsze tematy typu pomalowalam paznokcie i tak sa najladniejsze albo ocencie ..moja figure najlepsza na swiecie wiesz slonko .. juz cie zdemaskowali tu , prawda jest taka ze tu nie masz co robisz tylko siedzisz i leczysz kompleksy przez internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Październik 15, 2011 tak na ciebie wolaja na ulicy??? heheh??? jak stoisz w czerwonych paznokciach i oczojebnej sukience hahahah ... Mimo mi Ania jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Farida82 0 Napisano Październik 15, 2011 Lirycznaterrorystka - a skąd pomysł na taki nick??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edek spod hasioka Napisano Październik 15, 2011 ha ha jak się laroo pojawiła to autorka zniknęła ciekawe :S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Październik 15, 2011 farida .. na lady laroo juz sie spalila wiec postanowila sie pokazac pod innym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Październik 15, 2011 edek hahahahaha nie martw sie zaraz sie przeloguje i pare nickow wymysli , bedzie sama sie chwalic soba hahah co za idiotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Farida82 0 Napisano Październik 15, 2011 ci...jeszcze liczę na jakąś elokwentną odpowiedź :);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnyfaciooo Napisano Październik 15, 2011 odpierdolcie sie odemnie mam lepsze zajecia niz pisanie sama ze soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdazawszeciezaboli_24 0 Napisano Październik 15, 2011 HAHAHAHAHAHAHAHAH co za idiotka ..... nie dosc ze pod nickiem takim napisala to jeszcze w swoim imieniu HAHAHAHAHAH .. jak nie umiesz krecic to nie krec wcale :) ... co za tepak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patriota do prania 0 Napisano Październik 15, 2011 Witaj i nie podlizuj się do Pijanego Kjójićka można się obejść bez tego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Październik 15, 2011 Bo jestem terrorystką, umysłową :) Potrafię zdziałać cuda na czyjejś psychice, mam dar przekonywania ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach