Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 24.166cm

Niski facet nie ma szans na piękną kobietę ,chyba że jest bogaty

Polecane posty

Gość facet 24.166cm

tacy jak my nawet mamy problem z pracą , rzadko ktory kurdupel ma dobrze platną prace ,najczesciej zarabia sporo ponizej sredniej , wyglądamy po prostu śmiesznie, niektore dzieci są wieksze od nas ,wiec jaka kobieta spojrzy na takiego? Po przejsciach . Nie mamy szans na modelke albo super kobiete , jedyna opcja to miec duzo kasiory ale ona i tak bedzie nas zdradzala z przystojnym na boku

Gość facet 24.166cm
po prostu się żalę ,bo nie mam komu...

dla mnie nie musi być bogaty, tylko zaradny!!!mam kumpla-koleś jest niski, żaden przystojniak, ale zaradny, obyty, do wszystkiego doszedł sam i nie osiągnął tego wyglądem!ma piękną żonę, piękne dzieci, dom, kase i ...niski wzrost!!!!

Gość szkoda ze zrobil to
zrobil straszną krzywde dzieciom ,beda niskie jak on ,przesrane

Gość szkoda ze zrobil to
jak niewiele ludziom do szczescia potrzeba ; dom ,kasa ,zona ,bachory :D:D i juz czuje sie prawdziwym menem :D

Gość no i kurduple nie mogą
jeździć autem bo do pedałów nie sięgają

Gość już bez nicka
Tak masz racje, idź się powieś.... "Nie mamy szans na modelke albo super kobiete " żałosne....

"Niski facet nie ma szans na piękną kobietę ,chyba że jest bogaty" no jakieś zalety trzeba mieć

Gość myślnik90
W pracy mam kumpla, który jest niski (nie ma nawet 170). A zajmuje wyższe, dobrze płatne stanowisko, jest pewny siebie i zabawny. Ma ładna żone i wszystkie kobiety z pracy go lubią. Tak więć autorze ludzie sobie sami tworzą problemy, jeśli masz takie myślenie to brakuje Ci potem pewnośći siebie i rzeczywiście nic nie osiągniesz nigdy.