Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość superolivcia

RÓZOWY LAPTOP- CO MYŚLICIE?

Polecane posty

Gość superolivcia

hej,dziewczyny zaczne od tego, ze nie mam za duzo pieniedzy a potrzebuje laptop... chcialam kupic uzywany i siostra mojego kolegi ma teraz na sprzedaz...nie uzywala dlugo, jest bogata a laptop ma nawet jesze folie!!! co wazne powiedziala ze moge jej dac teraz czesc kasy a pozniej reszte...problem w tym ze komputer jest... rózowy...jakos tak jestem uprzedzona...nie wiem dlaczego...to taki model: http://www.pulsarmedia.eu/data/media/11/Luxury%20Pink%20Wp%201280X1024.jpg

Nie znosze rozowego... ale wazniejsze sa parametry niz kolor. Zolty gorszy. A co do tylnej scianki, mozna nabyc naklejki na laptopa

całkiem całkiem, nie jest wcale zły , to nie wściekły róż, ale zgaszony, pastelowy, przyjemny mi mąż kupił czerwony :) przecież to tylko laptop !

Gość aswfasff
to raczje typowo meskie myslenie nie wazne co w srodku a wazne co na zewnatrz:P

Gość superolivcia
oj,kobietki... po prostu marzył mi sie inny komputer, ten jest taki... dziecinny,nie podoba mi sie wizualeni...ale nie mam pieniedzy wiec nie moge przebierac

Brzydzę się różowym, ale można kupić naklejkę i już się nie będzie rzucało w oczy. Ja bym się zdecydowała, jeśli parametry ma dobre i cena jest ok.

Gość LadyChocolate to idiotka
ja mam czarnego, rasowego, dużego laptopa takie lubię :) ale ten mi się bardzo podoba poza tym to jest naprawdę porządna firma i dobry produkt ja bym brała to b. ładny róż

Gość jest
piekny podoba mi sie bardziej niz czarny czy bialy

Gość superolivcia
bosz, wcześniej miałam tak nieregulane miesiączki, że tych wpadek było co niemiara gdy pierwszy raz dostałam i zobaczyłam na moich ślicznych koronkowych majteczkach brązowo-czerwoną plamę- jęknęłam Ooo nie- i rzuciłam się pod kran, by je zaprać, ratować! XD raz dostałam na zawodach tuż przed startem- a miałam na sobie jasno-granatowe spodenki-i w życiu tak szybko nie biegłam XD a potem znów sprint- do kibelka resztę zawodów chodziłam obwiązana bluzą, bo mi przemokły spodenki najgorzej było na apelu na zakończeniu roku- stałam ubrana na galowo-biała bluzka i czarna spódnica i poczułam, że mi obficie poleciało. Stałam tak do końca, a pod koniec apelu znów mi pociekło, tym razem dużo mocniej Poszłam do WC, a tam całe majtki we krwi. napchałam sobie trochę papieru. miało być jeszcze spotkanie z wychowawczynią, więc zwolniłam się do domu. Mam nie daleko, ale idąc jeszcze raz mi poleciało, niestety nie na papier, ale na szczęśćie nie po nogach. W majtach miałam Morze czerwone XD

Ja mam wiśniowy i zawsze taki chcialam... Nie ma nic zlego w rozowym, przeciez nie bedziesz go nosic na sobie ;) Wazne aby sluzyl. A czarne i srebrne sa nudne :)

Gość dutka
a ile chce za niego?:P

Gość onatojaijatoona
Ja mam takiego laptopa, tzn sony vaio rożowy. Dostałam w prezencie od męża. Jestem bardzo zadowolona. A kolor też przyjemny. Nie wiem o co tyle hałasu. Kwestia gustu, ja nie znosze koloru bordo i nigdy nie kupilabym takiego laptopa. Ale różowy lubie, a mąż o tym wie:)

Jeśli to ten ze zdjęcia, to kupuj śmiało. To dobry sprzęt, a kolorek super:) Sama bym chciała różowy laptop, choć nastolatką już dawno nie jestem :P Póki co mam czarny:classic_cool:

O, to to:D Również o nim marzę :D Tylko szkoda mi porzucić obecny, bo go bardzo polubiłam :P