Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirelkaa

Podoba Wam się taka biżuteria??

Polecane posty

Gość dfsdssd
Nie w moim guście

Gość dfsdssd
Wolę elegancką biżuterię

Ta niebieska bransoleta, jest bardzo ładna Navy blue - o ta :) Ale wykonanie musi być pewnie pracochłonne, ile się robi takie cudeńko???

Hej no wreszcie:) 🖐️ ja wiem , że wam się akurat podoba , ale muszę wiedzieć jak jest z innymi :D poza tym założyłam nowego bloga to wiesz :classic_cool: co tam słychać ciekawego?

Farida82 - dzięki :) wszystko zależy od kształtu i wielkości ale zazwyczaj ok 12 godzin albo i więcej , ale warto dla końcowego efektu:) Callunka dzięki , a te kulki to masz rację , zagalopowałam się :O póki co to imitacje

Myslisz, ze tu uzyskasz prawdziwe opinie? Ja mam wrazenie, ze we wszystkich tematach, gdzie ktos pokazuje, co robi (bizu) albo co sprzedaje na allegro (np odziez) musi pojawic sie pare osob, piszacych "kicz", "ohyda". Jest rownie prawdopodobne, ze im sie towar nie podoba, jak to, ze mialy zly dzien i musza sie wyzyc, a takze, ze ich na pokazywane przedmioty nie stac, wiec staraja sie je obrzydzic. Wlazlam tu moze kwadrans temu, ale temat o bizuterii mnie przyciagnal. Za chwile zmykam.

Calluna masz piękne wszystkie kamienie i ciekawie je 'otaczasz', też kiedyś próbowałam wire , może widziałaś na starym blogu, ale gdzie to koło Twojego :D jednak wolę sutasz :D

Te imitacje 90% ludzi na Allegro sprzedaje jako prawdziwy malachit, wiec jestes rozgrzeszona, sama mam kolczyki z takimi :)

Jak zwykle się z Tobą zgadzam , no ale co zrobić żeby ktoś mnie zauważył , a raczej to co robię?? :O

Na pewno jest niebanalna i zwraca uwagę. Ale nie bardzo lubię takie etniczne/orientalne klimaty (a z tym mi się ta biżuteria kojarzy).

Gość sporo pracy tu widzę
trochę znam się na sutaszu. Bardzo zgrabnie zakomponowałaś "agreściki"

Kurde, nie wiem :) wydrukuj mini-reklamy bloga i daj kolezankom, niech rozdaja innym kolezankom? Ustaw sobie adres jako stopke do maila? Z kafe tez niezly pomysl, na pewno sutasz bardziej sie podoba niz wrapping, a te proste bransoletki... sama wiesz ;-) Tylko sie nie przejmuj zlosliwymi opiniami.

czyli niestety jest to bardzo pracochłonne, raczej nikt nie zapłaci za to tyle, aby tobie zwróciło się za materiały i włożoną pracę...

Farida82 mojej pracy to ja nawet nie liczę, robię to z przyjemnością, to moja pasja, ale nie ukrywam , że fajnie byłoby znaleźć jakichś odbiorców mojej artystycznej pracy :):D

Mirelka, musisz, a moze musimy - ale ja nie jestem pewna czy chce to robic "zawodowo" - szkolic technike i cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc. Uzywac najlepszych materialow, wykonywac nasze prace idealnie rowno. I dostac sie do galerii, gdzie sa "normalne" ceny, albo po prostu nie probowac na tym zarobic i tworzyc dla siebie... Zobacz sama, ile jest idealnie wykonanych sutaszy na Allegro? Moze ze 3 osoby takie wystawiaja. I jakie sa ceny? Na pewno nie ponizej 100zl. Podobnie z wrapkami. Ja widze na razie jedna czy dwie osoby z dobrymi pracami, ktore nie maja powodzenia, bo kosztuja powyzej stowy. I osoby te, kiedy dostana sie do jakiejs renomowanej galerii albo po prostu zdobeda klientow (Allegro to w sumie dobra reklama), znikna stad. Obserwuje to od lat

A jak wyceniasz tą bransoletkę o której pisałam???? Ile byś za nią chciała i jaką ma szerokość???

Mirelka, jak na 1szy raz super, jestem pod wrazeniem. Bardzo ladne, staranne, nie takie proste. Moze nie powinnas rezygnowac z wrappingu? Moje 1sze prace byly duzo gorsze. Walczylam wiele miesiecy, zeby to zmienic. Widze w Tobie potencjal. Kurcze, zazdroszcze Tobie i Kotolotce starannosci

Farida ona jest elegancka i dość wąska bo centralny element m ok 2,5 cm a paseczki ok 1 cm , chciałabym za nią 40 zł plus przesyłka

Calluna bardzo dziękuję za słowa uznania , przyznam Ci , że mi się one też podobają, mają w sobie coś fajnego:) Nie są typowo pierwsze bo robiłam inne cuda , ale że tak powiem jakieś takie poplątańce, a te są the best z tamtego chłamu :D:P tylko , że jakbym miała spełniać te wszystkie 'potencjały' to chyba bym nie spała :D:P