Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirelkaa

Podoba Wam się taka biżuteria??

Polecane posty

ładne, ale już nie w moim stylu :) A tak trzymając się tematu - poszukaj może jakiejś małej galerii sztuki, pracowni artystycznej/ pracowni rękodziela w swoim mieście - może byliby zainteresowani Twoją twórczością..? Mam znajome, co tworzą jakieś pierdółki : od obrazów po biżuterię, bukiety z niewiadomo-czego, itp.. i często zanoszą po kilka sztuk do takiej małej galerii i zarabiają na tym.

sprawdziłam szerokość ręki w tym miejscu i wyszło mi równe 18cm, więc taka ozdoba musiała by mieć jakieś 19 żeby nie było problemów z zapięciem, podoba mi się, byłabym nią zainteresowana, tylko obawiam się, że sporo za mała na mnie

Farida, przeciez ona ma obwod 20cm, jest napisane na blogu Spróbuj Mirelko, w galeriach, kwiaciarniach, nawet w... lumpeksach. Moze bedziesz miala wiecej szczescia niz ja. Bo jak ja ostatnio dalam kolezance (na jej prosbe) bizuterie na sprzedaz, od najprostszych, banalnych i niezbyt pieknych kolczykow z najtanszych, najgorszych i najbardziej obskurnych materialow (czyt. z tzw. resztek - za to tanich) do naprawde fajnych rzeczy, to sprzedaly sie wszystkie tanie co do 1 sztuki. W galerii podobnie. Ludzie sa w szoku, jakim cudem moga kolczyki powyzej 30zl kosztowac?! nic to, ze sa ze srebra i z kamieni. Te same osoby chetnie wydadza kilka razy wiecej na zwykly metal, tylko markowy.

Farida ona ma 20 cm przy zapięciu także spokojnie:):) Calluna spróbuje może coś znajdę dzięki Ci bardzo:)

Jesli mieszkasz w malym miescie, powinnas miec nawet wieksze szanse - brak konkurencji. Jak mowie, sprobuj tez gdzie indziej. Tylko zaloz sobie taki zeszyt, jesli oddasz cos w komis, niech CI w tabelce obok opisu / zdjecia przedmiotu przybija pieczatke bys potwierdzenie miala.

Tylko wiesz co, zrob tez troche takich mniej pracochlonnych tanszych sutaszkow na wszelki wypadek. W wielkim miescie kiepsko. Ale w malej miejscowosci, moze sie uda - przejdz sie do domu kultury, na pewno jest takie cos. Zapytaj,moze Ci zorganizuja wystawe? Nos swoje rzeczy jak najczesciej i miej w pogotowiu wizytowki gdy ktos zapyta gdzie je kupilas. Jesli masz wlasny domek mozesz zrobic reklame na plocie. Ja mam mnostwo pomyslow, ale u mnie ludzie sa przesyceni, wymagajacy i jak pisalam nie lubia wydawac :) wiec doopa

Masz pomysły masz:D a domek to mi się marzy hehe :D jak wiele innych rzeczy:D biorę do serca co napisałaś:D

No jak za 40 zł i będzie pasować to nawet się nie zastanawiam i biorę :) odezwij się na mojego maila, co i jak farida82@gazeta.pl. A tak poza tym jest taka strona PAKAMERA http://www.pakamera.pl/ Może spróbuj się z nimi skontaktować, jestem maniaczką bransoletek :) i jakiś czas temu kupiłam tam kilka i jestem z nich bardzo zadowolona, chociaż wcale mało nie kosztowały, ale są takie inne, oryginalne i niepowtarzalne cudeńka :)

Bursztyny nie należą do tanich więc jak najbardziej lepiej kupić sprawdzonym sklepie:) pozdrawiam

Całkiem fajna stronka:) A pierścionek dość ładny i delikatny, co mnie zdziwiło, bo zazwyczaj spotykam pierścienie z bursztynem dużych rozmiarów:)

Gość tomek 01
nie tylko brylanty

Lubie takie ale za taką cenę nie kupiłabym :D z resztą w ogole bym nie kupiła bo sama sobie zrobiłam:D

Lubię takie, fakt za komplet cena ok, ale ja sobie sama taka zrobiłam więc nie kupię:D

Gość to juz druga dzisiaj durna
znajdziesz klientki wsrod licealistek i mldoszych studentek. sama w tym okresie lubilam takie kolorowe lekko hipisowskie ozdoby, plecionki z tkaniny, kolorowe kamyczki. teraz mam 26 lat i juz zwyczajnie nie bawie sie w to, bo to dla gówniar :D nosze srebro, zloto, kamienie.

Nie wiem o kim piszesz 'durna' ?? Akurat wyobraź sobie , że mam klientki w wieku bardziej dojrzałym niż np TY, i sobie chwalą, dla mnie to nie zabawa a pasja, widocznie nic o tym nie wiesz, a Twoimi 'plecionkami' nikt się nie interesował. No tak teraz masz te aż 26 i się nie bawisz. A to srebro czy złoto które tak nosisz to się samo zrobiło w misterna bizuterię?

Gość Agnieszka56-88.
Wszystko zależy od naszego gustu,ale znajoma bardzo zachwalała sklep www.Oczarovana.pl gdzie mają oryginalną biżuterię w atrakcyjnej cenie.