Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tiramissu26011

i co tu zrobic?! pomocy !!!!!!!!1

Polecane posty

Gość tiramissu26011

wszystko zaczęło się tak..4 lata temu w szkole poznałam będąc w gimnazjum chłopaka Kamila był bardzo przystojny.mieliśmy bardzo dobry kontakt do czasu kiedy poznałam jego młodszego brata ,z którym zaczęłam się spotykać.Kamil wtedy zmienił nastawienie do mnie ,buntował przeciwko mnie całą swoją rodzinę.Gdy Kamil dowiedział się ,że jestem z jego bratem nie dawał mi spokoju ,wyklinał mnie i powiadomił swoją mamę ,a ona za wszelką cenę chciała nas rozdzielić i udało się im to ..Kiedy już nie byłam z Krzyśkiem ,Kamil zrobił się dla mnie bardzo miły ,przyjeżdżał pod mój blok i dzwonił żebym zeszła ,gdy to zrobiłam zaczął mnie przytulać i uśmiechać się do mnie ,ale jego szczęście nie trwało długo ,ponieważ postanowiliśmy z Krzyśkiem ,że wrócimy do siebie ..I znowu się zaczęło w dodatku psuł mi opinię w szkole..Jego mama tak mnie dręczyła i 'truła' Krzyśkowi ,że ten nie wytrzymał presji i mnie zostawił..Nasz związek trwał trochę ponad rok..Nasze rozstanie bardzo mnie dotknęło .Jestem już w liceum od rozstania z Krzyśkiem minęło 10 miesięcy ..Gdy Kamil dowiaduję się ,że mam kogoś innego to od razu robi się dla mnie wredny ,a gdy jestem osoba bez chłopaka od razu jest dla mnie jak do rany przyłóż...Nie wiem co mam zrobić ..Dodam tylko jeszcze ,że kiedyś Kamil nie był mi obojętny ,kiedyś to ja za nim 'latałam 'a on mnie odtrącał ,ale gdy zauważyłam ,że nie mam szans to dałam sobie spokój ,a teraz jest jakby na odwrót.Co mam zrobić? Błagam ! Pomóżcie !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować