Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black_Lady91

ciezarowki jak to z tym jest? ;/

Polecane posty

Witam mam pewnien problem. moj chlopak koniecznie chce isc na ciezarowki te tak zwane solówki, dzieki Bogu tylko na kraj. orientuje sie ktos ile trwaja takie trasy?? przegladałam ogłoszenia rozne dla kierowcow KAT C np ogloszenie z Gdanska to praca Gdansk i okolice. ogloszenie w katowic praca katowice i okolice... wrrr jestem taka zla ze masakra teraz widzimy sie codziennie a potem co? jezeli ktos ma kogos ze znajomych lub w rodzienie jezdzacych na solówkach to powiedzcie czy takie trasy sa długie ?? bo z tego co mowi mi chlopak to beda krotkie trasy tylko skad on moze to wiedziec jak jeszcze nie znalazl tej pracy? moze mowi to tylko zebym juz dala spokoj.. prosze powiedzcie jak to jest ;//

Gość gfhfghfgh
uprawiacie anal ? Odpowiedz szczerze , a powiem Ci wszystko :)

Gość słodkakotka25
Po pierwsze to zależy jaką pracę dostanie i jak bedzie jezdzil zalezy od potencjalnego pracodawcy. Może mu sie trafić że bdzie codziennie w domu jeżdząć jak to mówia zawodowi kierowcy ,,wkoło dupy" ale zarobi grosze albo wyjedzie na dłuższe trasy i bedie mial wybór albo tydzień i weekend w domu albo 3/1 czyli trzy tygodnie w trasie i tydzień w domu. A żeby dostac taką pracę trzeba być dobrym kierowcą i Twój chłopak nie będzie sobie robił co chciał bo jak będzie miał trasy za granicę to musi jechać i koniec bo inaczej będzie musiał szukać sobie czegoś innego a jak już mówiłam o pracę jakąkolwiek trudno w tych czasach.

aj no on jest w trakcie robienia przewozu wiec moze odrazu go na gleboka wode nie wezma :( ja juz przezywam taka jestm przywiazana do niego ;(

Gość Mateusz

jeśli ktoś szuka dobrej jakości części do ciężarówek, szczerze polecam PRO engines!

najlepszej jakości asortyment za naprawdę niewielkie pieniądze!