Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toranaga

Czy ktoś z Was pamięta jeszcze zespół The Kelly Family?

Polecane posty

Gość Pedro Rizzo
siostry katowały mnie tym, jak byłem w podstawówce. zdarzyło im się miec fajne melodie

Pamiętam, zdecydowanie lepiej sie ich słuchało niż oglądało.

piszcie, piszcie-ciekawa jestem! to żadne prowo!jestem już dawno żoną i matka, ale w wieku 15 lat to podpisałabym za ten zespół cyrograf własną krwią hihi...sentyment mam do tej pory!na wypowiedzi idiotów i chamów nie odpisuje!

Gość Pedro Rizzo
Wolf, Who will come with me, Santa Maria to te, które strasznie mi się podobają do dziś, nie wiem czy je kojarzysz. była jezcze jadna fajna, ale nie pamiętam tytułu tylko melodię, taka czarna kaseta była co mieli powiązane włosy, zaraz poszukam to Ci powiem

Gość wprawdzie nie na temat
ale też muzycznie sympatycznie. Gdzieś kiedyś trafiłam na kafe jakiś wątek, na którym był ten link. Piosenka mnie zaintrygowała. Niby prosta, może nawet folk, ale posłuchajcie, czy Wam też się spodoba http://www.youtube.com/watch?v=dknrv22g1-M

Gość wiecznakellyfanka
Ja kochałam i kocham nadal. A Angelo znowu przyjedzie do Polski:) Piękne stare piosenki słucham do dzis i puszczam to mojemu synowi :) Kocham ich Nie wiedziałam ze ktos o nich na kafe napisze :)

do wiecznejkelyfanki:napisałam na kafe o nich, bez względu na to czy mnie zlinczuja czy nie, bo tu jeszcze sa normalni ludzie, a ja tez sentyment mam dalej!podasz mi maila do siebie?

Gość do: nie na temat
fajna piosenka, Saul nie jest u nas znany, spiewal juz jako maly chlopiec. Taka muzyke moze zrobic tylko grupa "zywych" instrumentow - jak dla mnie dobry poziom

Gość wiecznakellyfanka
nie koniecznie chciałabym podawać maila na forum bo spamu mam juz wystarczająco, ale jak mi napiszesz to na pewno napisze :)

Gość one sa na:
ja uwielbiałam, jezdziłam na koncerty :-) paddy ahhhhhhh ale juz jestem stara i mi przeszlo!