Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lok12

Mąż zagranicą

Polecane posty

Gość lok12

Witam! Mój chłopak,a od roku mój mąż jest zagranicą od około 3lat. Mial wrócić jak pojawi sie dziecko (ale dziecka nie ma), teraz stawia mi warunek albo przyjeżdżam do niego, albo nasze drogi sie rozchodza. Ja w Polsce mam dobrą pracę, może nie zbyt płatną ale dobrą i umowę na stałe, jak wyjade wszystko sie zmieni, przede wszystkim będe pracować fizycznie, bo nie znam jezyka i też tak latwo pracy od razu nie znajdę. Mam wielki dylemat, kochamy się i wydaję mi się że jakąkolwiek decyzję podejmę będzie ona zła. Proszę napiszcie co o tym sądzicie, co waszym zdaniem powinnam zrobić. POZDRAWIAM

teraz stawia mi warunek albo przyjeżdżam do niego, albo nasze drogi sie rozchodza. J TAK I TY MU POWIEDZ CO ONA NA TO?

Gość lok12
Podejrzewam, że faktycznie nasze drogi wtedy sie rozejdą

Gość Zdzisiek
"kochamy się" "teraz stawia mi warunek albo przyjeżdżam do niego, albo nasze drogi sie rozchodza." "decyzję podejmę" po pierwsze twój mąż cię nie kocha bo jak by ciebie kochał to by kurwa nie stawiał ci ultimatum no właśnie zgadzanie się czy nie na ultimatum to żadna decyzja

Gość lok12
On tłumaczy że chce naszego lepszego życia a tam bedzie nam łatwiej no i po części się z nim zgadzam

Gość lok12
jesteśmy osobno i jest nam źle w ten sposób, jeśli chcemy być razem to albo on wraca tutaj albo ja wyjeźdżam tam, bo inaczej ten związek i tak się rozleci

Gość lok12
on stanowczo powiedział mi że nie wraca