Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icant

Kobiety, zazdrościcie innym kobietom szczęścia?

Polecane posty

Gość icant

tego, że układa im się w życiu? Bo ja tak i strasznie w sobie tego nie lubię. Mam wrażenie (albo rzeczywiście tak jest), że przez tą zazdrość mi się jeszcze bardziej wszystko pieprzy. Np. mojej znajomej układa się z facetem, druga znalazła sobie faceta, a kuzynce jest wspaniale finansowo, to ja im tego zazdroszczę. Myślę sobie, że te to mają cudowne życie, a ja takie beznadziejne. Czemu nie potrafię przestać zazdrościć innym?

ja nie zazdroszcze ale z reguły kobiety są pojebane i zazdroszczą wszystkiego począwszy od faceta skończywszy na kasie i urodzie pewnie żadna pinada się nie przyzna

Gość icant
Np. dzisiaj mam doła, bo koleżanka mi powiedziała, znalazła faceta. To takie głupie. Też tak macie?

Ja również nie zazdroszczę nikomu niczego. Sama ma się świetnie ... lepiej mi być w życiu nie musi. Ale zgadzam się, kobiety bywają zazdrosne i podłe....

Gość simian raticus
Zajmijcie sie k00rwa jakimiś mądrymi rzeczami pindy głupie!

Mnie już życie nauczyło, że lepiej za dużo nikomu o sobie nie mówić :) Wtedy jakoś tak te zazdrości nie ma.... Dwa, że jestem typem, który dobrobyt woli ukrywać niż wylewać na publiczny widok :D

Gość icant
Ja zdaję sobie sprawę, że to wredne i nie fair, i naprawdę nie chcę tego, jak i tych dołów z tego powodu, ale nie potrafię... Zadaję sobie pytanie "dlaczego one mają takie ułożone fajne życie, a ja nie?".

Dlaczego? Myślę, że głównie szczęście jest tutaj powodem. Już to jak się będzie Ci żyło zależy gdzie masz się szczęście urodzić.... pomyśl, jak wiele zależy tylko od tego, gdzie się urodzisz.... reszta też zależy od szczęścia... mniejszy procent to własne sukcesy, starania, samozaparcie, odwaga...

nie jestem typem zazdrosnicy, jestem optymistkom zawsze i wszedzie predzej bede zyczyc komus szczescia niz zazdrosic ze ta osoba ma cos czego nie mam ja za to nie lubie osob, ktore pokazuja na sile jakie to sa szczesliwe a tak naprawde wylewaja lzy w poduszke

Lady Love, popieram. uważam, że ktoś naprawdę szczęśliwy nie musi się tym obnosić. Wręcz przeciwnie....

Po szczęśliwych widać, że są szczęśliwi. Z drugiej strony czasem wystarczy powiedzieć coś malo istotnego żeby ktoś zazdrościł - w sumie bez powodu i większego zastanowienia.

Gość icant
jennifer8787*** "żyj swoim życiem ,na każdego przyjdzie czas jeśli chodzi o szczęście" Masz rację, powinnam skupić się na swoim życiu, żyć nim, a moje szczęście może przyjdzie samo, niespodziewanie i to pewnie wtedy, kiedy przejdzie mi ta zazdrość.

Gość icant
Lady Love "predzej bede zyczyc komus szczescia niz zazdrosic ze ta osoba ma cos czego nie mam ja" A ja właśnie na odwrót - rzadko kiedy życzę ludziom szczęścia (chyba, że już takim, którzy są dla mnie bardzo ważni), natomiast bardzo zazdroszczę ludziom różnych rzeczy, wartości, których ja nie mam. Kiedyś taka nie byłam, z natury wredna i zazdrosna. Nie wiem co się ze mną stało. To chyba przez doświadczenia życiowe i ludzi, którzy są i dla mnie wredni.

Ehhh znam taka jedna, byla przyjaciolka, ktora w klotni powiedziala mi ze ma mnie dosc ogladac ciagle zadowolona, usmiechnieta!!! Pozniej, zycie dalo jej po dupie ale nic jej to nie zmienilo zazdrosci wszystko i wszystkim !!! Zal mi takich ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To jest chore!

Gość karrrinkaaaa5656
eh to prawda kolezanki zazdroszcza a najgorsze jest to jak jedna z kolezanek ma duże powodzenie a inne z jej "paczki" wogole wtedy nie chca sie raczej a nia zadawac jak sa zakompleksione

Gość sjcjcbw
Tamila jak mozesz to wejdz na temat o kosmetykach, bo zadalam Ci tam male pytanko:)

najgorsze jest to jak ludzie mysla np o mnie, ze ta to na pieniadzach spi, nic nie robi itd.. a to jedna wielka brednia mialam swoje przyjaciolki w Polsce, odkad wyjechalam wszystko sie zmienilo.. dziwne, bo ja nadal jestem ta sama osoba, nie szufladkuje ludzi.. ale widocznie mam tak tylko ja to przykre naprawde.. przyjezdzam w odwiedziny np i widze twarze tych wszystkich ludzi, zawistne, wredne, niby sie ktos usmiechnie a pozniej obgada za plecami juz nigdy nie bedzie tak samo, a szkoda :(