Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś zrobiłam najwięszką głup

Dzis zrobiłam największą głupotę nie wiem co mi odwaliło

Polecane posty

Dzis rano kupilam w supermarkecie kieliszki po przyniesieniu do domu okazał się jeden pęknięty wzięłam rachunek i kieliszek i pojechalam do sklepu, ale nie chciał mi się czekac w kolejce do biura obsługi, wiec sama podmieniłam sobie go na sklepie, no i ochrona mnie łapneła wyszłam na głupią - ze tez mi cos takiego przyszło na mysl, spisali mnie kiliszki warte 9,99 zł cholera ale sie wstydu najadłam za własną głupotę, nie pomogło tłumaczenie ze mam rachunek spisali mnie jak złodzieja ale mi wstyd :(( teraz na chłodno się zastanawiam czy mogli mnie traktowac jak złodzieja ? no z jednej strony tak ale z drugiej mysle....

nikt nie podniesie na duchu ze głupia jestem :P nigdy mi sie to nie zdarzyło wrr sama jestem sobie winna za głupotę

Gość Ewelaoor
Glupota ludzka niezna granic

Gość prawdaKole
Po pierwsze nie mięli dowodu że nie chcesz sobie wziąć drugiego kompletu...po drugie prawdziwych złodziei nie potrafią łapać więc łapią pierwszą lepszą osobę... w takich miejscach pracują nieudacznicy którzy nawet nie nadają się do odgarniania śniegu. No wyszło głupio ale co zrobić.....nie denerwuj się kiedyś będziesz się z tego śmiać

Gość alebaba
Dałbym Ci 5 lat w zawieszeniu na 10 lat, byłby czas na włączanie myślenia. Głupota też coś powinna kosztować.

Gość głupia jak
but z lewj nogi w dpdatku. Szkoda,że Cię nie zamknęli na 24 godz,może byś się zastanowiła. Szok. Ludzie są beznadziejni jednak. Gratuluję pomyslunku.

Gość prawie zlodziej
ale sie usmialam ale masz pomysły, jak krasc to miliony...

Gość Spręn
mnie kiedys kazali zapłacić za perfumy bo się psiknąłem RAZ :O

Gość werwerwer
wezwali policje? zrobilas awanture czy bylas potulan?

Gość langzam langsam
Nie spisali mnie tylko, choc moja mama sie awanturowała z nimi ze niech szukają prawdziwych złodzieji a nie sie dopieprzają takich jak my, fakt źle zrobilam zaplacilam za cały komplet szklanek ale wstyd mi hehe wiem ze to był durny pomysł ale zaden złodziej ze mnie przeciez. Bałam sie ze mi nie uznają ze kupilam uszkodzone wiec uszkodzona dałam na półke szklanke wziełam dobrą i tyle.

Gość langzam langsam
cholera nie moge zaczernic nicka ktos mi juz go zwiąnł wrrrrr !