Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa pantera3

Szukam współtowarzysza na surowej diecie

Polecane posty

Gość sdsdfsdffddffg
czesc, ja tez ogladalam te filmiki i napalilam sie na tą diete strasznie bo czlowiek mlodo wyglada, ma duzo energii... ale niestety, mnostwo pokus i do tej pory mi sie nie udalo. fakt ze jestem wege ale cchialabym byc na surowo... nie wiem moze keidys mi sie uda, chcialabym :)

Gość sdsdfsdffddffg
"Nawiasem mówiąc zegar biologiczny tyka niezależnie od tego co jesz." i tu sie mylisz, jeden koles na tej diecie, ktory ma 60 lat wyglada na 35... sama bylam w szoku jak on powiedzial ile ma lat na swoim filmiku

Gość różowa pantera3
jezu milo ze znalezli sie jacys ludzie co mnie rozumieja , raw jest naprawde wspaniale,to prawda z tą energią, ma sie jej ogramne poklady, chcialabym zeby mi sie udalo zmienic swoj styl na totalnie raw

Gość a2jaga
zaczynam przygodę z surowym jedzeniem, bardzo mi się podoba na mnie możesz liczyć, chętnie zostanę twoją towarzyszką obejrzałam już chyba wszystkie filmiki w tym temacie, mam wyciskarkę do warzyw oraz blender bez którego nie można robić szejków zielonych mam już pewne osiągnięcia i one mnie jeszcze bardziej motywują nie jestem na surowym w 100%

Gość annleslie
Surowa dieta to najlepsza o jakiej słyszałam. W przyszłości na pewno na nią przejdę, na taką 90% raw ;) Teraz się stopniowo przestawiam, czyli zaczynam od jedzenia surowego śniadania w postaci szejka ;)

Gość gość
Jestem na surowym juz 4 miesiac w 100% ,zona czasem cos podje gotowanego jednak patrzac na mnie sie motywuje. Podjolem sie takiej diety poniewaz od 2,5 roku tetni mi w glowie, zas co za tym to brak koncentracji. Na takiej diecie czuje sie spokojniejszy.

Gość gość
Witam Jestem vitarianem, mam pasieke 80 pni. Moze ktos che miodu , mam rzepak, lipe, gryke i spadz jodlowa. Pozdrawiam Robert