Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A nie mowiłam

Juz się zaczynają rządy PO , zadbali o bezrobotnych to bardzo

Polecane posty

Gość A nie mowiłam
Jesli link nie wchodzi proponuje skopiować cały

Gość bezrobocie jest nowym
zjawiskiem usunąć je jest prosto wielu bezrobotnym praca jaką znajdują nie opłaca się usunąć zasiłki i pomoc rodziny a podejmią ją głód zmusi obecny system szkolnictwa (reforma aws niższego i pis wprowadzona przez po wyższego) jest nieefektywny, oderwany od potrzeb rynku pracy wszyscy idą na studia, nie ma selekcji a nikt tylu magistrów nie potrzebuje! młodzi szukają pracy zgodnie ze swoim wykształceniem (w większości niestety niskiej jakości ale dyplom jest!) a tyle nie ma! a robotników wykwalifikowanych brakuje! zatrudnia się ludzi z łapanki i robi selekcję w praktyce w mojej pracy zakład chce podwoić zatrudnienie, by więcej kontraktów brać i zwiększyć obroty o ile kadre już zatrudnili to problemem są robotnicy potrzebują 100 a dwóch z ośmiu którzy spełnili podstawowe wymagania utrzymało się ofertę mają dobrą i to bardzo doszło do tego, że robotnik ma wyższą podstawę od inżyniera nie ma wykwalifikowanych robotników! inżynierów jak psów! zastanawiają się nad wykupem od miasta zawodówki i technikum by samemu szkolić sobie robotników ale to kilka lat na zero wyjdą z drugiej strony nie ma kto robić! młody wiekiem robotnik to jest po 30, przeciętny wiek to 47-50 lat! jak tak dalej pójdzie za kilkanaście lat robotnik będzie droższy od dyrektora! od inżyniera już jest

Gość umowy smiecioe
jak sie jest na tej umowie to nawet nie mozna kredytu i pożyczki wziasc do emerytury się nie liczy

Gość ptasiek nastroszony
bydlo nieudaczne bez fachu i wyksztalacenia narzeka, w porzadnym kraju to sie taka bande brudasow zamyka w obozach pracy za miske kartofli i to tez tylko dla tych co norme zadaniowa wykonali

Ja jestem znowu bezrobotny ale jestem zadowolony że głosowałem na Platformę Obywatelską. To najlepszy wybór.

Gość ptasiek nastroszony
wypierdolili Cie z cieciowania? przeciez za zaslugi dla wygranej partii powinni Cie awansowac.dziwne

Gość czyli jestes za niszczeniem
polski anty polakiem zwykłym cieciem który myśli o sobie a nie Polsce

Gość ptasiek nastroszony
polactwo ten wrzod Europy nie zasluguje by istniec jako samodzielne panstwo

Gość taktakatak.
MAster pewnie ma ma 3,5 roku przerwy do następnych wyborów! Teraz za wpisy mu PO ni epłaci! Może "trenować" :D

Ręce opadają. Kompletnie nie wiem na podstawie jakiej ustawy dostają takie odprawy byli posłowie, ale na 100% nie ma to nic wspólnego z obecną wygraną PO w wyborach.