Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vendy

Witam Wszystkich

Polecane posty

Q za szybko życie uplywa.Aby całą rodzine odwiedzić trzeba by 2 miesiace poswiecić.Gdańsk,Malbork,Warszawa,Kraków,Rzeszów,Łańcut Chorzów,Bytom,Ruda Ślaska,Wrocław i mniejsze miejscowości na dolnym śląsku.

Wykasowałem to co wcześniej napisałem.Jednak cafe i nie odpuszczono by mi to. Tylko na maila moge sie otworzyć.Zna te sytuacje pare osób na cafe,są zaufani.Nie jestem rozwodnikiem ani nic tych rzeczy.

Właśnie te lata jak mówisz był początek końca polskiego przemysłu.Rozwalono gałęzie przemysłowe dokładnie.Taka stalownia w Chorzowie dziś juz nie istnieje,są na niej Biedronki cauflandy i masę bezrobotnych.

póżniej posłucham mam obowiazki wobec żony.Jedziemy na .........rechabilitacje.Trwa to już rok czasu i nie ma,nadzieji na poprawę.Tylko jest wszystko zahamowane aby sie nie rozprzestrzeniało.:O:(

Gość Q dlaczego nie piszesz z Mini
i Baldurem na tamtym topiku? podajcie sobie rękę na zgodę

Gość baldur czy nadal jestes zły na
Q--------- Baldur sie nie gniewa 21:55 [zgłoś do usunięcia]baldur Nie zaraziłbym się, bo się szczepie i chorubska się mnie nie imają. Nie gniewam i nie gniewałem się na Ciebie Q. Myslałem, że już wyjaśniłem tę kwestię.

Witajcie ;) Co tam u Was słuchać?? Ja dzis padam na twarz-cały dzien spędziłam w Krakowie :)