Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfgDGDE

DZIEWCZYNY POWIEDZCIE MI SZCZERZE CZY MAM HOPLA NA PUNKCIE WYGLADU?

Polecane posty

Gość fghfgDGDE

Podstawy to wiadomo dla mnie depilacja, kąpiel, antyperspirant, perfumy, regualcja brwi. Ale reszta: - kremu na dzien używam, bo mam cere naczynkową - mój makijaz to: trochę podkładu, puder w kamieniu, róż lekko, tusz do rzęs i delikatny cień do powiek - nie używam kremu na noc - włosy maluję szamponami koloryzującymi raz na 2 miesiace - włosy myję co 2 dni, zawsze używam odzywki do spłukiwania i bez spłukiwania - prostuję włosy codziennie - na solarium nie chodzę -raz w tygodniu robię peeling -do mycia twarzy uzywam delikatnych żeli - mam niedowagę, a panicznie boje się przytyc Nie wiem, czy ja w czyms przesadzam??? Powiedzcie mi proszę, czy pwoinnam cos zmienic?

Gość fghfgDGDE
biore 150 za godzine w gumce

Gość Elisabettaa
tak na prawdę jesteś grubą, opasłą i obwisłą świnią i te "problemy" o których tu piszesz, były by szczytem Twoich marzeń. Nie kompromituj się kobieto :O

Gość ptasiek nastroszony
tylko bazyle sie musza tak tunningowac. lecz niestety nie pomoże puder , róż....

Gość fghfgDGDE
ptasiek- oj zdziwiłbys się, ile kobiet tego uzwa, jestes facetem i naewt nie rozróżnisz natury od poprawianej natury ;)

Gość jkhiuyi
mam to samo:D tyle ze -rabuje sie co miesiac /dwa -skrobia do twarzy -rozswietlacz do cery -brwi niereguluje czasami' -samoopalacz krem brazujacy -panicznie boje sie przytyc tez mam niedowage

Gość księżna esmeralda
a ja nie biorę codziennie kąpieli ani prysznica :D tylko powiedzmy 2-3 razy w tygodniu. W rezste dni myję się w misce (tylko podstawowe częsci ciała, pachy, rece, stopy i okolice intymne) no i twarz oczywsicie codziennie. Depilować mi się nie chce. Ostatnio zaczęłam ale było mi zimno i zdązyłam tylko zgolić połowe łydki, reszta jest zarośnięta :D uda tez mam zarośniete i okolice bikini...tak ze jak załoze majtki to widać duzo zarostu. pachy na dzien dzisiejszy tez mają juz odrosty. włosy mam 3 dni nie myte. dzis umyję. peelingu ciała nie robiłam juz chyba milion lat, tak samo nie uzywałam balsamu tyle czasu :D ogolnie wszyscy mają mnie za atrakcyjną laske :)

Gość a kogo Ty chcesz z jego rodzin
księżna esmeralda - a co jak złamiesz nogę albo Cię samochód potrąci i trafisz do szpitala? ja bym się na Twoim miejscu zapadła pod ziemię z takim buszem :O

Gość eeeeeeeeeeet?
przeciez w tym co robisz nie ma nic specjalnego

Gość księżna esmeralda
no wiem, że to byłoby koszmarem. Powiedzmy że trafiłam do szpitala i w okół mnie pełno przystojnych lekarzy..a ja wyglądam jak mały gorylek ;) wtopa. ale cóż dziś się wydepiluję, zrobię peeling, wysmaruje balsamem ;)

Gość jkhiuyi
mi tez sie niechce czasami myc potrafie dniami lazic w pizamie szlaforku rozczochrana i tylko morde i zeby umyc i tez sie niegole piczke tylko;;P i pachy co pare dni

Gość księżna esmeralda
jestem leniwa do spraw pielegnacji ciała. :O ale za to twarz, włosy i dłonie muszę mieć zawsze idealne. Makijaż robię codziennie jak wychodze z chaty, dziś np. nie wychodze i nie mam makijażu, nawet kremu nie nałożyłam. Włosy myję co 2 dni, chyba ze przez dłuższy czas nie wychodze nigdzie to przez 3 dni. Odżywka, suszenie, podnoszenie u nasady włosów, prostowanie. Paznokcie długie, kolor paznokci zalezy od stroju. dłonie nawilżone, nie ma mowy o spierzchniętych, łuszczących się dłoniach, krem mam zawsze pod ręką