Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długie rzęsy

Mam sztuczne rzęsy- problem

Polecane posty

Gość długie rzęsy

Jakis cza stemu zrobiłam sobie zabieg przedłuzania rzęs, zauwazyłam ze z kazdym zabiegiem mam coraz mniej rzęs , mało tego zrobiły mi się puste miesjca, boję się ze w tym miesjcu nie odrosną mi rzęsy. Czy jest mozliwe ze one mi nie odrosną i bede miała takei łyse miejsca?

Gość yy...
tak, przez okres kilku tygodni (możliwe, że do miesięcy), dopóki cebulki włosowe nie zregenerują się

Gość gość
Moja kosmetyczka powiedziała, że nic tak nie niszczy rzęs. I tylko jakieś nieświadome i nieodpowiedzialne dziewczyny się decydują za zabieg przedłużania i ona mimo kursu, który zrobiła na fali euforii tymi zabiegami, nigdy już żadnej kobiecie takiej krzywdy nie zrobi. Rzęsy odrosną. Ja kiedyś wyrwałam zalotką połowę z jednego oka :)

Gość gość
bez przesady zależy jak dba się o rzęsy ja przedłużam już od prawie dwóch lat, wcale nie mam mniej swoich naturalnych rzęs, nie są też słabsze ani krótsze ale: nie maluję rzęs tuszem, nie dłubie w nich, nie czeszę unikam ich dotykania, wyrywania itp. uzupełnienia robię średnio co miesiąc, półtora dziś kupiłam sobie serum by dodatkowo je wzmocnić 4 long lashes z rossmana