Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła rozwódka

co zrobic by dostac rozwod

Polecane posty

Gość przyszła rozwódka

i zatrzymac dzieci przy sobie ? potrzebuje pomocy , nie wiem od czego zacząć. mąż nie zgadza sie na rozwód.

Gość upapa.
nadstaw dupy innemu i niech twoj stary przyglada sie na to

Gość od złożenia
pozwu w sądzie moja droga. Mój też nie chciał mi dać i co?? Na drugiej rozprawie już byłam wolna.

Gość kfgjgkh
to nie mąż daje rozwód tylko sąd stwierdza rozpad małżeństwa. Musisz udowodnić rozpad więzi małżeńskich.

Gość mój tez nie zgadzał się
ze względu na orzeczenie z jego winy zdradzał mnie i chciał bez orzekania winy nie zgodziłam się i w związku z tym odstąpił od rozwodu i płaci mi duże alimenty b.dorze zarabia i dlatego zasądzono mu 1500zl

Gość od zlozenia pozwu
sędzia sie mnie pytała kilkanascie razy czy nie widze szans na poprawe i za kazdym razem mowilam,ze NIE CHCE !!! To rozwod dostalam, co miala zrobic? przeciez nikt nie bedzie mnie trzymal na sile. Twoj mąż jest zlosliwy, widze, skoro nie chce Ci dac rozwodu. Bo skoro nie ma nic miedzy wami to po co sie upiera? Dal zasady, albo po zlosci.

Gość od zlozenia pozwu
dobrze,że ja to mam juz za soba. \nie chciałabym przez to przechodzić raz jeszcze. Trauma.

a musi koniecznie być rozwód?nie można tego konfliktu załatwić w inny sposób? nie iwdzę juz szans, męzcze sie juz kilka lat i dzisiaj stwierdzilam ze dosyc on ciagle powtarza ze mnie kocha i swiata poza mna nie widzi , tylko co to za okazywanie milosci , gdy sie zneca psychicznie , czasami fizycznie , gdy jest tylko w domu to ciagle ma o cos pretensje. kilka razy mnie dotkliwie pobil , ale wstydzilam sie isc na obdukcje -teraz wiem ze to byl błąd :(

sędzia sie mnie pytała kilkanascie razy czy nie widze szans na poprawe i za kazdym razem mowilam,ze NIE CHCE !!! To rozwod dostalam, co miala zrobic? ale widzisz , ja nie bede chciala tkwic w tym zwiazku , ale moj mąz tak. ale mam nadzieje ze w koncu sie od niego uwolnie. wole byc samotna matką niz meczyc sie z tym tyranem

Gość od zlozenia pozwu
MÓJ NAWET MNIE PALCEM NIE DOTKNĄŁ W CZASIE MAŁEŃSTWA I DOSTAŁAM ROZWÓD, A TY PISZESZ ZE SIĘ ZNĘCAŁ I SIĘ BOISZ,ŻE NIE DOSTANIESZ????????????????????? JA BYM HOOOJA TAK USTAWIŁA,ŻE BY SIĘ ZESRAŁ. NIE BÓJ SIĘ DZIEWCZYNO!!!!!!!!! UWOLNISZ SIĘ PSYCHICZNIE I ODPOCZNIESZ. Ja odżyłam po rozwodzie, mimo ze na początku nie miałam pracy, mieszkania. NIc. I małe dziecko na początku drogi. (2 l)

ale nie mam dowodow na to ze mnie bil :( mam tak samo , nie mam pracy , mam swoje mieszkanie, ale nie bede w stanie za nie placic bo j/w. musze znikac , bo zaraz wroci i jak zobaczy ze siedzie na kompie to znow awanyura bedzie. jak mozecie to piszcie , poradzcie cos mi . ja wieczorem zajrze . pa

rzczej co jakis czas ma dobre emocje , nawet przy znajomych nie potrafi sie opanowac czy od poczatku taki był , lub kiedy sie zmienił? ile jesteście po ślubie?

czy od poczatku taki był , lub kiedy sie zmienił? ile jesteście po ślubie? nie , na poczatku był zajebisty, zanim wzięliśmy ślub mieszkalismy razem przez rok. razem jesteśmy 10 lat, po slubie 7. zmienił sie nie do poznania 2 lata temu , jak dostał pracę w służbach mundurowych .

Gość zawszę szczery
prowo :classic_cool: