Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj mam już dość

Mąż ma pretensje że umówiłam się z koleżanką zamiast jechać do jego siostry...

Polecane posty

Gość oj mam już dość

Witajcie Mój mąż ma do mnie pretensje że umówiłam się z koleżanką zamiast jechać do jecho siostry ciotecznej na imieniny... Sory bardzo jego siostra zapraszała nas na 13 ale on nie może bo ma mecz i powiedział że przyjedziemy koło 17 ale zapomniał że umówiłam się z koleżanką na 15. WIęc mu teraz mówię że możemy jechać na 13 i wrócimy na pewno na 15 to on nie drze się że on ma mecz i nie może no kurwa ja też się umówiłam z koleżanką na 15 i nie pojedziemy o 17 bo na pewno wtedy koleżanka jeszcze będzie ponieważ nie przyjedzie sama tylko z bratem który pijedzie do dziewczyny a ją tylko u mnie zostawi

Gość bądź_mąrdzejsza
i ustąp

Jasne ustąp - daj facetowi do zrozumienia ze tylko jego potrzeby sa wazne !!! Umówiłas sie z kolezanką to sie z nią spotkaj, on niech jedze na mecz a do kuzynki pojedziecie jak kolezanka sobie pojdzie a on będzie po meczu !!!

Gość Ustępuj , ustępuj
głupszemu a głupiemu radość :D. Dziewczyno , nie bądź wariatką i rób swoje tak jak zaplanowałaś , spotkaj się z koleżanką a ten, skoro to jego rodzina niech bardziej sie postara i oleje mecz :D . Dlaczego on od ciebie wymaga poświęcenia skoro to jego kuzynka?????? Czwany typek:)

Gość oboje jestescie ..........
stuknieci zostaliscie zaproszeni na 13 - to chyba wiedzieliscie o tym wczesniej prawda ? jak moglas sie umowic na 15 z kolezanka - planowalas byc tylko tam niecale 2 godziny ( bo cos mi sie wydaje ze siostra zaprosila was na obiad ) i od razu robisz wypad o 15 ? a twoj maz nie moze jechac bo jest mecz . nosz kuzwa ile wy macie lat ? oboje nie szanujecie siostry meza - i mam nadzieje ze was juz wiecej nie zaprosi !