Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sedomillka

co robić jak noworodek jest ciągle glodny>?

Polecane posty

Gość gość
20:24 Bo co? Bo ma racje?

Gość Goshqa
Mm to zawsze będzie tylko substytut mleka kobiecego. Dziecko z głodu nie padnie, będzie zdrowe i najedzone, no ale to jednak to nie to samo. Początki są trudne, są kryzysy, ale naprawdę łatwo można sobie z nimi poradzić, w aptekach są saszetki na laktacje, jedna dziennie z mlekiem czy jogurtem i kilka dni i po sprawie.

Gość gość
Kurwa po 8 latach od porodu polecać czytanie hajfy. No no, mózg już całkiem komuś wyjalowial. Może do 18nstki dziecka jeszcze polecacie kp i hafije, srafije .

Gość gość
I to jest własnie najlepsze rozwiazanie jesli chodzi o brak pokarmu. Powiem szczerze że i mnie Prolaktan naprawde bardzo pomógł.

Gość gość
Wypierdalaj pizdo reklama. W cipsko sobie załaduj prolaktan, dziwko zjebana popierdolona.

Gość Miss_Independent_91
O ludzie.... i po co te wyzwiska i bluzgi, po co agresja? Ciekawe skąd możesz wiedzieć, że to reklama? Chyba po to jest forum, żeby polecać sobie sprawdzone produkty.... Ja też używałam Prolaktanu przy karmieniu córeczki i faktycznie mi pomógł, więc też go polecam koleżankom. Nie trzeba się denerwować i od razu rzucać w internecie. Trochę życzliwości i zrozumienia :)

Gość Marcysiaxx
Dokładnie... Trochę kultury. A co do Prolaktanu... ile kosztował u was w aptece? Bo mi się wydaje, że u mnie w mieście coś zdzierają :P

Gość gość
20-22 zł, zależy gdzie kupuję.

Gość gośćKarolina
Dokładnie, nawet coś taniej jak w aptece internetowej się kupi. Jak się jest na początku karmienia można sobie więcej zamówić co tańsza przesyłka będzie.

Gość mamikamiko
ja kupowałam w aptece internetowej i takie stacjonarnej - koszt ok. 20 zł. Brałam prolaktan i mi pomógł:)

Gość prawiejesień
U mnie w aptece też tyle kosztuje i powiem, że jest często polecany na laktację. A wracając, do tematu,mój mały płakał po karmieniu, gdy był głodny i wtedy zaczęłam karmić częściej, niż dotychczas:)

Gość gośćNinaNina
A po jakim czasie zaczął działać? Kiedy było widać zwiększoną ilość pokarmu?

Gość gość
Nie karmić za dużo bo będzie potem gruby pewnie już jest masz tłuste brzydkie dziecko.

Gość prawiejesień
W moim przypadku, to było ok. 3-4 dni i zaczęłam zauważać różnice. Wiadomo, każdy organizm jest inny, więc warto z cierpliwością poczekać.