Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kmnmknjuhb

NIANIA albo MAMA BIJE DZIECKO!DRASTYCZNE:(

Polecane posty

Go艣膰 Obczai艂am
zabi艂abym t膮 kurw臋 jeban膮 w艂asnymi r臋kami, ale powoli, 偶eby si臋 pierdolona sucz m臋czy艂a i podpala艂abym jej w艂osy i naplu艂a w ryj, 偶e to kurwa takie zjeby chodz膮 po ziemi, 偶eby robi膰 takie okrutne rzeczy malu艣kiemu dzieci膮tku, mam nadziej臋 偶e zrobili co trzeba z t膮 szmat膮.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 o qrwa!
spalic na stosie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Udost臋pnij ten post

no ale dalej kupujecie chi艅szczyzn臋, poperaj膮c ten kraj, bez 偶adnych skrupu艂贸w, prawda?

Udost臋pnij ten post

o qrwa! nie mog艂am tego ogl膮da膰 do ko艅ca, rozumiem da膰 klapsa ale ta suka z premedytacja bi艂a to dziecko, normalnie masakra , nie mie艣ci si臋 e g艂owie! zabi艂a bym j膮 i posz艂a do wi臋zienia , tzn nie zabi艂a tylko drastycznie po kolei bym j膮 wyko艅czy艂a torturami. Co za dziwka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marlena *&^
wpiszcie sobie na youtube "chi艅skie domy dziecka" - film nagrany ukryt膮 kamer膮 przez ameryka艅skich dziennikarzy 艂zy p艂yn臋艂y mi po twarzy jak to ogl膮da艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ganta
Ale wy jeste艣cie 偶a艂o艣ni, skoro nie jeste艣cie w stanie obejrze膰 tego filmiku do ko艅ca. Babsko bije dziecko, ale straszne, no ja pierdol臋 :O S艁ABI LUDZIE!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masakrrra
Ewa> co ma kraj do tego? Jestem pewna 偶e w Polsce w co 3 domu odchodz膮 podobne sceny, przecie偶 co chwil臋 s艂ycha膰 a to 偶e jaki艣 konkubent zabi艂 albo pobi艂 dziecko albo wida膰 jak matki zachowuj膮 si臋 wobec swoich pociech na ulicach. Do wychowania dziecka trzeba mie膰 niesamowit膮 dojrza艂o艣膰, szkoda 偶e nie robi膮 jaki艣 test贸w na rodzicielstwo :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa a ty kupujesz
doslownie wszystko co nasze prawda? chyba nie zdajesz sobie sprawy, ile rzeczy mamy z chin. ale nieeee, zaraz napiszesz ze wszytsko produkujesz sama :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Transs Fatt
Ona po nim CHODZILA i KOPNELA JE W TWARZ :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w Chinach nie ma
dom贸w dziecka tylko s膮 umieralnie maj膮 polityk臋 jednego dziecka to maj膮 te偶 mas臋 nadprogramowych dzieci, g艂贸wnie dziewczynek

Udost臋pnij ten post

ganta ciekawa jestem jakby to by艂o twoje dziecko? wiem ze nie masz, ale kiedys byc moze bedziesz mia艂a(oby nie -jestes frajerka smierdzaca) co bys zrobila ? nawet takie idiotki jak ty nie zas艂uguja na takie bicie. to sa dzieci

Udost臋pnij ten post

a pono膰 my艣lenie nie boli jednak widz臋, 偶e niekt贸re tu bezm贸zgie istoty nie s膮 w stanie z艂o偶y膰 dwa do dw贸ch albo faktycznie, nawet proste operacje umys艂owe sprawiaj膮 im mocny b贸l wsp贸艂czuj臋

Udost臋pnij ten post