Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiewakacjetaniej

All Inclusive czy WOlna Ręka ?

Polecane posty

Gość jakiewakacjetaniej

Wiem ze do wakacji jeszcze 7 miesiecy ale zastanawiam sie czy taniej jechac z biura podrozy "All Inclusive" czy na własną ręke?

Gość LiliaWeneda
ja zachęcam do allinclusive z allinclusive.com.pl, bo to świetna stronka z mnóstwem ciekawych ofert, które zadowolą nawet najbardziej wymagających

taniej na własną ale nie każdy sie do tego nadaje niektórzy musza być obsłużeni i poprowadzeni za rączkę/na sznurku (widziałam takie wycieczki), bo sami to staną na środku ulicy i ni be ni me

Gość baaao0
lepiej na własną rękę. Ja bylam w Albani, Czarnogórze, Chorwacji, Indiach - wszystko praktycznie w ciemno. Tylko do Indii zamawianie hoteli przez neta - wszystko ok. I oczywiście koszty o połowe taniej. All- jest raczej dla ludzi, co nosa nie wyścibijają z hotelu z nad basenu - taki odpoczynek na leżaku.

Gość maturks4
A po co ja mam się męczyć szukaniem noclegu, wyżywienia, transportu? Płacę i wymagam. W końcu na urlop jadę

Gość baaao0
no tak na urlop, ale w większości przypadków to wygląda tak, że wsiadasz do samolotu, transfer z lotniska do hotelu i oglądasz tylko basen, pokój hotelowy i barek, lezak. O wiele ciekawiej jest poznac kraj z drugiej strony. Chociaż ja lubie tak i tak. Wsiadamy w samochód i zatrzymujemy się tu albo tam, zalezy gdzie ładniej, ładniejsza plaża, klimat itp.

Gość kaskadaaa
ja polecam all inclusive ale na pewno nie allinclusive.com.pl tam są sami oszuści, wcisną ci wycieczkę do najgorszego hotelu

Gość jakiewakacjetaniej
Ale jak tak patrze na ceny to chyba jednak pojedziemy na własną ręke bo All Inclusive to by nas wyszło majątek a na bilety są często jakieś zniżki wiec może uda sie jeszcze taniej bo i tak jak patrze to wcale nie są drogie.

Gość baoooon
a gdzie chcecie lecieć??

Gość jakiewakacjetaniej
do Katalonii albo Chorwacji .

Gość baoooon
W Chorwacji ceny są zabójcze... chociaz nie wszędzie. My byliśmy samochodem i zatrzymywaliśmy się w marinach - sanitariaty na wysokim poziomie. A część wynajeliśmy taką chatkę nad samym morzem w Pakostane.