Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotaryngia1989

Zycie na studiach jest bez sensu

Polecane posty

Gość Lotaryngia1989

Wiecznie nauka, projekty i tak ciagle. Ciesze sie, kiedy moge sie polozyc przed 12. Zajecia mam od 8 4 dni w tygodniu, tylko jeden dzien koncze przed 18. I jak tu zyc. Jak slysze o tym calym zyciu studenckim, imprezach to chce mi sie smiac. Kiedy studenci maja na takie zycie czas?

Gość płaczka 21-letnia
Mam to samo, ciagle uczelnia, mam dosc.

Gość studentełe
ja mam prawie zawsze czas, u mnie na uczelni tylko przed sesją i w czasie sesji jest nawał nauki, a tak to jest luźniej niż w liceum :D

Mam tak samo, więc kolega podsunął mi parę sposobów na dobre i skuteczne ściąganie i uczę się o połowę mniej. Wiem, ze to nie fair, ale jak się ma co tydzien 5 wejściówek, jeszcze jakieś sprawozdania po drodze, i zajęcia codzien od 8 laboratoria to tzreba sobie radzić. Niech nas w dupę pocałują.

Gość do stdentele
studentele- jak masz banalny kierunek to się nie dziwię, płacz przyjdzie dopiero podczas szukania pracy ;)

Gość luźniej niż w liceum ?
"ja mam prawie zawsze czas, u mnie na uczelni tylko przed sesją i w czasie sesji jest nawał nauki, a tak to jest luźniej niż w liceum" co to za uczelnia :o

Gość studentełe
o pracę się nie akurat nie martwię :) mój wujek ochroniarz z biedronki już mi załatwił pracę przy wykładaniu towarów 🖐️

Gość studentełe
informatyka, studia dzienne :)

Gość xxWeroniczkaxx
To znaczy, ze jestes malo inteligentna i nie nadajesz sie na studia. Ja ucze sie malo, choc studiuje na uniwersytecie. Pamietaj - nie kazdy musi byc studentem, niektorzy bardziej nadaja sie do pracy fizycznej

Gość xxWeroniczkaxx
ps. studiuję socjologię, bardzo przyszłościowy kierunek

Gość do stdentele
weroniczka- juz twoj nick wskazyje na twoja ynteligencję :D

Gość xxWeroniczkaxx
Nie studiuje socjologii, tylko prawo administracyjne. Glupi podszyw

Gość luźniej niż w liceum ?
"informatyka, studia dzienne" tym bardziej ponawiam pytanie, co to za uczelnia :o

Gość xxWeroniczkaxx
Tak szczerze - a co ty takiego wielkiego studiujesz?

Gość chyba wy macie jakies dziwne
podejscie sama studiowalam, kierunek scisly i byly imprezy az na zajecia sie chodzilo wstawionym :D jak ktos jest zoranizowany to i czas znajdzie. Ja jeszcze sie utrzymywalam...

Gość Obserwuję ten top
ja poszłam ostatnio nawalona na ćwiczenia hahah

nie ma znaczenia co studiuje,bo ja nie twierdze,ze ktos kto studiuje ciezki kierunek i jest mu ciezko, jest glupi. moglas isc na pedagogike wczesnoszkolna i mowic dziewczynom na medycynie,ze tepe sa,ze slecza po nocach. a swoja droga- po administracji tez ciezko z praca,co najwyzej bedzie sekretarka albo asystentka

Gość chyba wy macie jakies dziwne
pewnie na tym topiku siedza te kujonice, co cały semestr jak mróweczki pilnie pracują, potem przed sesją ogarnięci ludzie od nich biora notatki, które te chętnie daja, w nadziei na awans społeczny, ktory nie nastepuje i za pol roku proceder sie powtarza:D

Gość pilny studentt
a ja tak, poza uczelnią to siedzę przed kompem, oglądam telewizję lub śpię; a na wykładach to...śpię, na ćwiczeniach... też śpię :D

Gość Ewwwwka21
jesli ktos ma predyspozyje umysłowe to studia na kierunkach scisłych moze przespac albo przeimprezowac i miec jednoczesnie stypendium naukowe:) To na przykładzie mojego brata - absolwenta fizyki. Wiec nie rozumiem oburzenia w stosunku do kogos tam wyzej co studiuje informatyke i ma duzo wolnego czasu. Ja studiuje na zdrowie publiczne Uniwersytecie Medycznym i ostrą nauke tez mam w zasadzie tylko przed sesja. Fakt ze czesci przedmiotow ucze sie na bieząco i dokształcam sie jeszcze we własnym zakresie bo czysto teoretyczna wiedza z okreslonych dziedzin jest niezbędna w moim przyszlym zawodzie

Gość gość
Praca i nauka 12h dzień siedem dni w tygodniu. No cóż. karōshi