Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sariiiii

Ja 21 On 18. co o tym sadzicie??

Polecane posty

Gość Jestem z mlodszym
Jest wiele par gdzie jest roznica kilku lat - mlodszy chlopak i sa to super udane zwiazki. Mam kilka takich znajomych par (w tym malzenstw), a takze jest duzo osob publicznych, tylko, ze zwykle tego nie dostrzegamy (roznica nie rzuca sie w oczy;)). Kozuchowska, kasia Bujakiewicz, Ania Przybylska, Katarzyna Skrzynecka, Reni Jusis (&Tomasz Makowiecki), byla para prezydencka, Piotr Polk ma kilka lat starsza zone czy Mena Suvari (American Beauty) itd.

Gość Jestem z mlodszym
Z aktualnych Magda Molek czy Kinga Rusin;)

Gość Jestem z mlodszym
Oczywiscie to sa roznice kilku lat, duzych roznic nie uznaje w zadna strone i zwykle sa to relacje pod przykrywka sponsoringu;)

Gość Dermuzzo
Problem w tym, że Belial, żyje w przekonaniu, iż laski w starszych facetach o 5 czy 6lat, szukają kasy. A w rówieśnikach i młodszych: miłości i sexu. Co znaczy że starszy o 4 lata to portfel, knur brzydal, grubas, i łysy cap (co jest absolutną bzdurą ), który kompletnie się do niczego nie nadaje, jak tylko do utrzymywania partnerki, i żebrania o jej spojrzenie. Bo jest brzydkim wsiurem i tylko tyle mu się należy za brzydotę gęby. Takie przekonanie bije z postów Beliala. Ja mam takie pytanie, do kolesi tego typu, jak Belial - którzy się uważają za Apollinów, stworzonych do miłości, uczuć i sexu. (Jakby starsi o 5,6 lat do uczuć i seksu nie byli zdolni ani powołani .) Belial jest w 4LO. Ma maturę. Wyobraźmy sobie, że cały jego pion rocznikowy z LO, wszystkie maturalne klasy, udały się na wycieczkę szkolną na, np: Wawel. Czyli, w wycieczcie, bierze udział 5 klas maturalnych, po 30 osób każda. Jeżeli w każdej z klas jest 15 dziewczyn, wówczas na wycieczce będzie ich aż: 75 (5klas x15dziewczyn). Z tej grupy 75-ciu dziewczyn, wyróżnić można około 9 ślicznych lasek, rzucających urodą na kolana, o której marzy każdy licealista(i każdy chłopak na ulicy w mieście). Teraz wyobraźmy sobie, że pojawia się w muzeum chłopak starszy od maturzystów, np 25-letni. I wygląda mniej więcej tak: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165112_175917585779338_100000832943270_344149_4881934_n.jpg Przerasta atrakcyjnością każdego z tych maturzystów, 800-razy. Emanuje seksem, w oczach kobiet, na 1km. Belial, i jego koledzy po 175cm widzą, że wszystkie "księżniczki z L.O." wpatrzone są w tego faceta, i tylko o nim myślą. Zapomniały o całym świecie. Co w nim widzą ? - forsę, pozycję materialną, mieszkanie, niezależność ? - czyli to co Belial sobie wmówił, że dziewczyny widzą w starszych? . Czy może niesamowicie erotyczną twarz, i sexowne zgrabne, potwornie silne ciało?. które chcą mieć w łóżku 24h/dobę? Chcę uświadomić Belialowi, że nie powinien uważać się za ogiera 18-letniego, i powinien sobie uzmysłowić że w starszych, laski szukają pożądania, zgrabnego ciała, i erotycznej sexownej twarzy. - Kogoś, przy kim odjadą cieleśnie, czy miłośnie. A nie spasionego wieprza, który ma stałą pensję, i nędzne mieszkanie. Niech ten chłopak przestanie uważać starszych facetów od siebie, za brzydkie świniaki, nadające się jedynie do zarabiania kasy. Bo jest ogrom starszych facetów, z tak seksowną genetyka twarzy, i ciała, z którymi nigdy Belial, ani żaden jego kolega z L.O. nie wygra. O TO MI CHODZI.

Gość racja -dzieci do kosmetyczki
wyciskać pryszcze. Bo tylko do tego się nadają

Gość to ja,larwa
kiedyś,dawno temu,ja miałam 21 a on 17.............dzisiaj jesteśmy małżenstwem............................................................................nad czym ubolewam zresztą:(

Gość Lala 121 do 778kjhhhggh i itd.
Nie rozumiecie o co chodzi. Mam szersze myślenie i nie mam skojarzeń tylko z jednym. Lubię porozmawiać hipotetycznie o ludzkiej naturze, nie wszystko o czym pisze i myślę musi być związane tylko ze mną. Uważam że to wielka niedojrzałość i chamstwo mówić że ja mam deficyty skoro mnie nie znasz. 13 - latka szukać nie muszę ponieważ mam męża starszego od siebie z którym jestem szczęśliwa. A że lubię odkrywać ludzką naturę, także z tej nie najlepszej strony (mówię o obrażaniu mojej osoby i tego się spodziewałam)? To chyba nic złego. Myślałam że na tym forum także można toczyć różne dyskusje, nie tylko pod tytułem JA. I tyle w tym temacie. Co do 778kjhhhggh to może ty musisz się dziecko pchać komuś na siłę, nie przelewaj swoich problemów na mnie, bo to jest trochę śmieszne i żenujące. Żegnam

Gość Dermuzzo
ale, Belial, nerwusku nie nazywaj mnie debilem, bo mam ci ochotę przywalić w pysk - waż słowa jakie do mnie kierujesz, ok.? :) Wiem dobrze, że zlepiasz słowo "starszy" od dziewczyny, z wyrazem "stary" -jak jej ojciec. A my tego nie lubimy. "mi chodziło o całkiem co innego." -----chodziło ci o to by nam i sobie udowodnić że jako starsi jesteśmy wybierani przez młodsze ze względu na zarobki, pracę, i współtworzenie gospodarki. Doskonałe poruszanie się w niej, i własne mieszkanie. Przy czym jako męska-samcza biologia jesteśmy "do bani". A ja ci udowadniam że jest odwrotnie - nasza biologia jest naszą siłą i źródłem zakochań młodszych dziewczyn: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165112_175917585779338_100000832943270_344149_4881934_n.jpg przecież my podchodzimy tylko do tych pięknych dziewczyn, które nie odrywają od nas oczu -żadnej się nie narzucamy i żadnej nie wyrywamy na siłę, wbrew jej woli. Myślałeś że ktoś jest baranem, i coś wymusza ?.

Nie napisałem capie że jesteście gorsi. Napisałem właśnie jaką przewagę mają starsi nad młdoszymi. Jeśli jednak ta przewaga (materialna) nie jest ważna to nie ma powodów żeby panny skreślały tych młodszych. I nie generalizuj doopo wołowa że jak 30 latek to bóstwo a jak 18 latek to pryszczaty śluszcz. Znam wielu starszych kolesi co wyglądają jak goowno i znam wielu młodszych co są nieźle zbudowani i na odwrót, nie wiek decyduje o atrakcyjności fizycznej. A za twoją wypaczoną interpretacje sam mam ochotę dac ci w pysk.

Gość nie denerwuj się beliar bo
oblejesz maturę -a wtedy nici z pozycji zawodowej i zarobkowej w przyszłości.

Gość do lala121
Lala 121 13 - latka szukać nie muszę ponieważ mam męża starszego od siebie z którym jestem szczęśliwa. coooooooo? - to czemu szukasz sposobu by dobrac się do gaci jakiegos 19-latka?. Pzreciez wyraźnie pisałs że chcesz zainteresowania ze strony kolesia który brał u ciebie korki. Ale z ciebie dziwka - tania dziwka -offerma miał rację. może nie udzielaj korków bo sie zaczniesz puszczać z każdym.

Gość racja - kasa się nie liczy
"Jeśli jednak ta przewaga (materialna) nie jest ważna to nie ma powodów żeby panny skreślały tych młodszych." ale przewaga w urodzie jest ważna, i to bardzo. Muszą skreślać brzydkich i niskich młodszych, dla niesamowicie-przystojnych silnych i wysokich(186-192cm) starszych (o 5lat).

,,Lala 121 13 - latka szukać nie muszę ponieważ mam męża starszego od siebie z którym jestem szczęśliwa. coooooooo? - to czemu szukasz sposobu by dobrac się do gaci jakiegos 19-latka?. Pzreciez wyraźnie pisałs że chcesz zainteresowania ze strony kolesia który brał u ciebie korki. Ale z ciebie dzi**a - tania dzi**a -offerma miał rację. może nie udzielaj korków bo sie zaczniesz puszczać z każdym." A dlaczego dzifka? Poyebało cie? Dzifka to goowniara co rozglada sie za facetem w wieku jej ojca żeby zasponsorował. Kobieta taka jak Lala 121 jest zainteresowana takimi chłopakami z całkiem innego powodu, jednak wam, pustakom nie mieści się to w głowach. ty z 15:50, jaaaasne bo każdy starszy facet ma ponad 185cm wzrost, każdy :D:D 🖐️ Skad ty się urwało?

Gość lala125 ma tendencję do
puszczenia, bo teraz pisze że ma męża -, a wczesniej rozpytywała o perspektywy romansu itd. więc? jest dz'i'w'k'ą

Nie wnikam w to jakie ma układy z mężem bo mnie to nie interesuje. I teraz tak szczerze, gdyby przykładowo moja wiecznie młoda nauczycielka z podstawówki skinęła palcem to myślicie że obchodiził by mnie jej mąż? :D 🖐️ Naprawdę jest wiecznie młoda..

Dzifka to goowniara co rozglada sie za facetem w wieku jej ojca żeby zasponsorował. będziesz miał Bleial 22lata, llaskę - i zakochasz się. jej wpadnie w oko ten drugi moze młodszy :) , z którym zakombinuje za twoimi plecami to zobaczysz co znaczy termin dziwka. nie zawsze chodzi o sponsoring -ale o zranienie innej strony. ciao

Beleiar ciebie tez czeka kiedyś jakiś stały związek oparty na miłosci z twojej strony. A jezeli twoja dziewczyna której ufasz, kiwnie innemu palcem - wierz mi tego drugiego wcale nie będziesz obchodził ty, ani twoje rozczarowanie. Chyba Bierzesz na to poprawkę ? ok teraz wiemy ze akceptujesz w lali125 to zę jest dziwką. A błedem jej męza było czynienie jej swoją zoną. gdyby była samotną panną, dymailiby ją jak psa.

Gość do Jestem z mlodszym
z ile lat mlodszym ?

Gość ten z ostatniego linka nie bar
dzo , ci wczesniejsi lepsi ;]

Gość kylebrof
Tez nie w moim typie, wole szczuplejszych i bez tatuazy.

Gość Bełiar
A ja wolę Jarka84 kamechę 😍

Gość sariiiii
czy ktos sie wypowie poza beliarem i egoistem w pomaranczy ? :O

Gość Koks 23
kylebrof i ta duga , to jacy się wam podobają do chooja pana :O🖐️

Gość Jestem z mlodszym
6 lat

Gość do Jestem z mlodszym---ale ile
lat masz :D