Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sariiiii

Ja 21 On 18. co o tym sadzicie??

Polecane posty

Gość Jestem z mlodszym
Ja 23 on 17.

Gość fan jaroslawe84
Przeznaczeniem kobiet jest uprzyjemnianie życia mężczyznom,w końcu po to są aby nam służyły i obciągały.

Gość jaroslawe jaroslawe
niezle.

Gość zakochany.prawiczek...
Koks23 Kobiety leca teraz na wymuskanych modeli :O

Gość Monika21111111111111111
ma to szanse jesli jest w miare dojrzaly psychicznie

Gość jetses zapatrzony w siebie
"natomiast odrzucają brutalnie: brzydkich rówieśników, jak brzydkich starszych, czy brzydkich młodszych. Więc juz nie łudź się: nie idzie dziewczynom o kasę, ale o komfort życia, pożądanie i miłość. " najczesciej wlasnie jest tak, ale jest grupa dziewczyn ktora chce sie ustawic i facet ma byc dziany, zeby nie musialy sie przemeczac

Gość sara2221
Przez półtora roku byłam z chłopakiem 5 lat młodszym... sama mam 21 lat i co? nasz zwiazek sie skonczył tydzien temu bo on stwierdził ze ,,to nie to"czuje sie koszmarnie bo bardzo go pokochałam... a najgorsze ze on jako jedyny sposrod moich wszystkich chłopaków (miałam ich 4) dał mi tyle szczescia co zaden. Tyle ze musze teraz o nim zapomniec a to boli;( nie wiem czy warto sie angazowac, chodz w sumie 3 lata roznicy to nie 5. Życze Ci powodzenia:) ale wiedz ze takie zwiazki sa trudniejsze niz rowiesnicze.

Gość Darmuzzo
Adminie- jeszcze raz mi spróbuj wykasować posty psie to cię załatwię. nie niszcz wsiurze cudzej pracy prasowej

Gość mój mąż jest ode mnie
młodszy o 4 lata i jest nam super

Gość Darmuzzo
Beliar: Temat: "Czy istnieje faktycznie coś takiego jak bycie singlem z wyboru?" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5006419& start=0 ""- brakuje panienki, która by mnie urodą zwaliła z nóg. - A jeśli nawet takowa się pojawi to raczej nie będzie zainteresowana kimś takim jak ja. -mogę stwierdzić że moje szanse na w pełni satysfakcjonującą znajomość są znikome." I teraz Beliar odpowiedziałeś sobie w 50%--ach, na część pytania, "dlaczego śliczne dziewczyny wybierają starszych o 5,6lat?". ja dołożę kolejne 50% 1. Spośród tych starszych wybierają jedynie tych najseksowniejszych. http://2.bp.blogspot.com/_5-tbWcg27uE/SYp_pYl0HiI/AAAAAAAABHw/AijMtenhOmw/s400/brian_shimansky_5.jpg 2. Bo wolą tych najseksowniejszych i starszych 5,6 lat, niż rówieśników, z których twarzy nie będą zadowolone. Tak jak i ty nie jesteś zadowolony z dziewczyn średnich( A wręcz brutalnie je odrzucasz,), i ze swojej twarzy. 3. W efekcie urodzą im się(jej ładnej-23lata i jemu ładnemu starszemu-29lat ) seksowne dzieci, o ślicznych twarzach: http://makeupbeat.com/blog/wp-content/uploads/2007/08/cindycut-crawford--_416FC7.jpg ( -czyli ktoś, kim ty chciałbyś być Beliar.) Które będą kochane od pierwszego wejrzenia. Przez ludzi przeciwnej płci, ze swojej grupy wiekowej. W czasie, kiedy dorosną. Dzieci z ładnych facetów, nie będą miały takich problemów jak ty ze swoją twarzą. Lub Twoje córki, dziedziczące czaszkę po Tobie. Już wiesz czemu wybierają "starszych"? - bo wybierają starszych, o pociągających, erotycznych twarzach, i ciałach. http://2.bp.blogspot.com/_5-tbWcg27uE/SYp_VJst5cI/AAAAAAAABHo/Em02IulDAK4/s400/brian_shimansky_6.jpg ( by dzięki wyglądowi mieć silne orgazmy, i odpływać w seksie) natomiast odrzucają brutalnie: brzydkich rówieśników, jak brzydkich starszych, czy brzydkich młodszych. Więc juz nie łudź się: nie idzie dziewczynom o kasę, ale o komfort życia, pożądanie i miłość. ( Moderator - Jak mi Wykasujesz wpis, kontaktuję się z redakcją i załatwiam ci zwolnienie z pracy. Szanuj trochę czyjś wkład w forum i rozmowy. )

Gość a gdzie moj wpis!!!
byl zupelnie normalny!

Gość a gdzie moj wpis!!!
"natomiast odrzucają brutalnie: brzydkich rówieśników, jak brzydkich starszych, czy brzydkich młodszych. Więc juz nie łudź się: nie idzie dziewczynom o kasę, ale o komfort życia, pożądanie i miłość." wiek nie ma znaczenie, chyba ze dotyczy lasek ktore leca na kase tylko wtedy wybieraj starszych, bo sa dziani i beda mialy proste sponsorowane zycie

Gość Uuiihe567
sara2221 nasz zwiazek sie skonczył tydzien temu bo on stwierdził ze ,,to nie to"czuje sie koszmarnie bo bardzo go pokochałam... a najgorsze ze on jako jedyny sposrod moich wszystkich chłopaków (miałam ich 4)" 4 facetów -4 związki do 21 lat ? - to przechodziłaś od faceta do faceta. Nie potrafisz być sama, i jesteś zbyt kochliwa. Z samotności zakochasz się we własnym krześle. Unikać takich kochasiek -zawsze owijajaa się i przylepiają do jakiegoś chłopaka. Zbyt błagają o miłość. To sie leczy

Gość Uuiihe567
a gdzie moj wpis!!! wiek nie ma znaczenie, chyba ze dotyczy lasek ktore leca na kase tylko wtedy wybieraj starszych, bo sa dziani i beda mialy proste sponsorowane zycie" - na jak długo?, ....da im to satysfakcję? Popodziwiają go za bogactwo. A kiedy odkryją w nim zwykłego człowieka i w dodatku brzydkiego odejdą. - a kto ci powiedział że wszyscy starsi są dziani? - i czemu dziewczyna która bezwzględnie wyciągnie od brzydkiego bogatego i starszego faceta kasę: na futra, na suknie, na perfumy, na biżuterię, czy wakacje, ma nie szukać na prawdziwego partnera chłopaka super-przystojnego?. - nawet te wyrachowane, mające brzydkich bogatych. Szukają seksownych, w miarę ustabilizowanych(jak i one same), by wreszcie od brzydkiego odejść. Ale odejdą do super-przystojnego, dopiero potem będzie się dla nich liczyło czy jest starszy czy z rówieśniczy.

Gość sariiiiiiiii
niestety CHŁOPIEC okazał sie dzieciakiem. bywa

Gość ja znam takie co to sa ze
starymi ,brzydkimi ale ruchanko na boku jest z przystojnym w ich wieku :O

Gość Lala 121
Z ciekawości weszłam na ten topic po paru miesiącach. I co widzę? Jakiegoś palanta który nie ma swojego nicku i obraża ludzi których nie zna. (Lala ma tendencje .... - czy coś takiego). Żal dupę ściska że ktoś może mieć szersze horyzonty myślowe niż ty? Oprócz skończonej fizyki mgr jestem też obecnie na studiach wdżwr, i tam takie dyskusje są normalne. Nie pisałam czereśniaku że mam potrzebę bycia adorowana przez 19 - latka i że chce mu sie dobrać do gaci, bo i po co? Ale 19 - latek to też dorosły człowiek i może byc interesującą osobą, nie tylko pod względem seksualnym ale INTELEKTUALNYM, czego Tobie ciołku brakuje. Żal...

Gość sariiiiiiiii
wchodze po i co widze podszywy. jestesmy nadal razem.

Gość Lala 121
Nie wiem czy to podszywy ale chamstwo na pewno

Gość Lala 121
wale kawe na ławe - dokładnie tak. Popieram, kto choć trochę orientuje się w rozwoju psychoseksualnym człowieka to o tym wie. A my, 30 - latki wzwyż, po prostu nie mamy na takie rzeczy czasu :) Co nie wyklucza, że jak człowiek rozsądne, ma poukładane w głowie to przyjemnie z nim rozmawiać. BTW - jak się robi takie ikonki (łapki, buźki)?

Gość Lala 121
O, buźka wyszła, a łapka?

Gość sariiiiiiiii
od 3 strony nic wiecej nie pisalam.

Gość sariiiii
jestesmy razem cos jeszcze??

Gość Gosc

Ja miałam 25 on 21,bylam młoda kobietką a on ... Młodym chłopcem. Takie związki nie mają sensu, na przygodę bardziej ale taki chłopak to jeszcze dziecko. Przysłowie że "na starej piczy uj ćwiczy" nie ma tu racji bytu bo i 25 latka jest młoda, a co dopiero 21 letnia dziewczyna.Przypomniało mi się, jak sama byłam w takiej sytuacji jak autorka. Dziś jestem mamą i mam super męża,nie wiele starszego odemnie. Ale wzięło mnie na wspomnienia i  taka różnica wieku i tak się gryzie, chyba że dziewczyna jest dziecinna I wolniej dojrzewa od reszty koleżanek, ale wystarczy że męczyzni są w tył o kilka lat ☺️. Nie polecam, ale z drugiej strony nie róbmy z młodych dziewczyn starych bab, bo 21 to żadna kobieta, a już na pewno nie stara.

Gość Gosc

Gdybym mogła cofnąć czas nie weszłabym w relację z młodszym chłopakiem.Wspomnienia to jedno a życie to drugie 😴