Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konoppiee

czy zakup nasion marihuany jest legalny?

Polecane posty

Gość stracone 1.28
widzę, że nie warto dyskutować z taką kretynką:) Bo rozmowy na poziomie prowadzić z tobą się nie da...

Gość Sebo4545
Indoor i outdoor nasiona mają w sklepie online www.green-seeds.pl. Firma jest na holenderskim serwerze, także wszystko legalnie i bezpiecznie. Oczywiście nasiona kolekcjonerskie ;P

Gość gość
Nasiona marihuany są legalne, ale uprawa ich nie, nasiona bardzo łatwo zdobyć wystarczy iść do zoologicznego i kupić karmę dla papug

Gość bertii
Z dziewczyną przeniosłem się do Czech (prowadzimy tam małą firmę). Przyznam, że w Czechach zaskoczył mnie fakt zalegalizowania marihuany. Hodujemy małe ilości na własny użytek. Zaopatrujemy się w sklepie thc-thc.com, bo mają cennik hurtowy dla przedsiębiorstw, więc na spokojnie fakturą się rozliczamy. Wiem, że można zamówić nawet jedno nasiono, oddzielnie zapakowane i właściwie opisane. Zdjęcia wiarygodne, wydajność duża, mieszanki genetycznie powiedziałbym doskonałe, no i dają kopa. Niestety w Polsce trudno wypróbować smak (wiadomo). Zapraszam do Czech :)

Gość gerrt
Mi się zdarzało kiedyś kupować i pamiętam że był taki jeden sklep, z którym nigdy nie było problemów. Chyba ten http://seedexpert.pl. Widzę że nadal niskie ceny są, a z tego co pamiętam, to zawsze jak dzwoniłem się coś zapytać, to mi pomagali. Spoko ludzie ogólnie :)

Gość zsd
Teraz to są inne czasy niż kiedyś :) W sumie nawet nie musisz wiedzieć, co chcesz kupić. Najlepiej to kupuj w seedexpert.pl – zadzwoń do nich, powiedz jakie nasiona marihuany byś chciał, a oni Ci powiedzą czy dobry wybór i co z tym dalej robić, żeby nie popsuć :)

Gość gość
Hahaha laska o nicku babeczki... ma nieźle poryty łeb. Lecz się dewoto

Gość gość
Sianie i hodowla są nielegalne. Są sklepy, gdzie możesz dostać legalne nasiona do kolekcjonowania, np. Polska-Zielona, bardzo ostatnio ciesząca się dużą sławą.

Gość gość
zakup jak najbardziej jest legalny ale tylko w celach kolekcjonerkich tak jak zauważyła osoba wypowiadająca się jako ostania, ja też kupuję w konopie-konopie bo są bardzo fajnie wyposażeni

Gość leszzka
Jest jak najbardziej legalny ;) Spokojnie można sobie je kupić w internecie, choćby w sklepie ganja farmer

Gość tredulka
Ganja farmer jest najlepszy na świecie! Takiego wyboru to się w inny sklepie nie znajdzie, do tego teraz masa nasionek jest na promocji -30%, no taniej już się po prostu nie da!

Gość gość
Ganja farmer lepsze, ceny niższe, wybór większy no i nie wiem jak tu, ale tam jakosć pierwsza klasa, a z tym czasem, w innych sklepach, różnie bywa, dwa razy się tak naciąłem i nigdy więcej!

Gość tredulka
Porównałam ceny i wybór z ganja farmer, gdzie ja kupuję no i nie ma co ukrywać - farmerzy ich zjadają :P

Gość gość
Po co wam ziarna konopii indyjskich, skoro nie można ich legalnie zasiać i uprawiać ?

Gość gość
do... kolekcjonowania :P

Gość gość
Aż sobie porównałem do tego wcześniejszego, ganja farmer, tam mają chyba jednak niższe ceny i większy wybór, przynajmniej tak mi wychodzi z szybkiego rzucenia okiem

Gość gość
Ganja farmer ma mega niskie ceny, serio :D ciężko o coś tańszego ze sprowadzonego sklepu :D

Gość gość
Ja kupuję w nasionamari.pl - i jestem zadowolona ;) ceny, jakosć, wszystko tak, jak być powinno! Do tego certyfikat ssl, a warto zadbać o swoje bezpieczeństwo ;)

Gość gość
nasionamari faktycznie bardzo przyjemny sklep. poza nasionkami mają tez herbatki, kosmetyki, takie rzeczy, to tez miła opcja, sporo osób sobie takie rzeczy chwali

Gość miskagryz
Jest tych sklepów trochę i ile ludzi tyle opinii, niech każdy kupuje gdzie uważa, my na ganja najczęściej bo jednak mają najlepsze promo

Gość kleosiap
Teraz na ganja mają 20% na wszystko... mój chłopak już złożył zamówienie... :D

Gość gość
Of course ze sa legalne . tak jak dokumenty kolekcjonerskie bo sluza do celow zgodnych z prawem wiec daczego mialby byc nielegalne? http://prawko-dowod.pl/ np ta stronka

Gość gość
Są legalne i skończcie podawać dowody na nielegalność z kapelusza, wystarczy zajrzeć do ustawy i kropka :) Coś o tym wiem bo od dawna je zamawiam na nasionamari i tam nawet swego czasu to wszystko było dobrze opisane jak to jest z tą legalnością :3

Gość gość
Święte słowa. Nie ma co robić z igły widły bo nasiona i ich posiadanie to norma. Tam nie ma thc ani nic z tych rzeczy. Mój chłopak też ciągle zamawia na nasionamari ale robi to w celach kolekcjonerskich :)

Gość gość
jak widać różne są pasję :D chociaż akurat o kolekcjonowaniu nasion nie słyszałam jeszcze. Swoją drogą, dobrze, że są dostępne w takich sklepach, które podajecie bo gdyby tak nie było to niektórzy nie mogliby rozwijać tych pasji itp.

Gość gość
Dobrze, że są takie fora i tematy gdzie można wypowiedzieć się anonimowo :) zakup nasion jest legalny. Sam jestem za legalizacją i zdarza mi się czasem coś zapalić. Kupić je można bardzo łatwo w podawanych tutaj sklepach internetowych jednak jeżeli faktycznie komuś zależy na bezpieczeństwie to sklep nasionamari jest najlepszy.