Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jakim wieku

W jakim wieku zaczęli się za wami oglądać mężczyźni?

Polecane posty

Gość w jakim wieku

kiedy po raz pierwszy sie pocalowaliscie? w jakich okolicznosciach? a kiedy byliscie po raz pierwszy w zwiazku?(nie wazne czy wypalil czy nie) i w koncu kiedy stracilyscie dziewictwo? pytanie do kobiet tylko i wylacznie :D

Gość w jakim wieku
byłyście * oczywiscie mialo być

Gość !GTGYTY
JA MAM TERAZ 16 JESZCZE SIE NIE CALOWALAM :p

Gość kaśka z sasiedztwa
16 w krzakach na wagarach w zwiazku haqrcerstwa polskiego awansowalam na druhne rok pozniej podczas gry w podchody nadzialam sie na drut kolczasty

Gość eMulowiec
Dupaczki mnie interesują z obrośniętymi pipkami i ciasnymi piczkami tylko!

Gość w jakim wieku
ja mam juz skonczone 17 i tak samo zerowe doswiadczenie :o

Gość 1 nigdy sie za mna nie ogladal
2 . 18 lat 3 na imprezie u kolezanki 4 nigdy 5 nigdy :O teraz mam 22 :O 🖐️

Gość w jakim wieku
raz tylko loda koledze na imp0rezie zrobilam

Za mną nigdy sie nie oglądali. Mam 23 lata i nie całowałam się jeszcze, o pierwszym razie nie wspominając. Ale pewnie jestem ewenementem.

Gość lubię cięte kwiaty w domu
zaczeli sie mna interesowac dosc wczesnie, bo szybko wyroslam i bylam i jestem bardzo ladna (i skromna) a ze w wieku 12-13 lat mnie nie interesowaly randki (to byly dawne czasy, gdzie dziecinstwo bylo dziecinstwem, smarkacz byl smarkaczem, a rodzicom sie nie pyskowalo) wiec biegalam w trampkach razem z kolezankami pozniej na randki nie chadzalam, bo sie uczylam, zreszta wymyslilam sobie,ze skorotylu chlopakow i facetow na ulicy mnie zaczepia i proponuje kawe to nic to nadzwyczajnego nie jest, a ja bede jak olenka z potopu i bede niedostepna dla tych wszystkich pacanow pierwszy pocalunek w wieku 18 lat, chyba bardziej z ciekawosci niz fascynacji plcia przeciwna pierwszy zwiazek lat pewnie z 19 i ze 20 jak dziwica byc przestalam, juz z zainteresowaniem mezczyznami (starszymi o jakies 5-7lat) przez pare lat funkcjonowalam jako szczeliwa singielkakoszykarka rodzina w postaci ciotek wsiowych podejrzewala,ze cos ze mna nie tak, skoro tylu chlopcow sie zaleca, ja taka krasawica, a ciagle sama, nie chce tych wszystkich chlopcow i nawet jakis wsiowy mietek, krol wszystkich bijatyk kosza dostal :) teraz juz spokojna szczesliwa wierna mezatka :)

hmm pierwszy pocałunek to chyba było 14/15 lat, na obozie podkochiwałam się w rok starszym chłopaku i to było takie głupie dziecinne chodzenie ze sobą potem , więc nie zaliczam tego do związków no ale chyba się liczy :p -17 lat

Gość hghtr6g
27 pazdz 2010 z pewnym chlopakiem, mialam wtedy 18 lat. czekalismy na to dosc dlugo, i tamtego dnia :* sie kilka razy nawet z :P mozna powiedziec, ze nigdy nie bylam w zwiazku. (mam juz19 lat) nie stracilam jeszcze, aczkolwiem mialam petting.

Gość to rzeczywiscie
kiedy po raz pierwszy sie pocalowaliscie?- z kolezanka, jak mialam 20 lat,z facetem jak mialam 22, czyli troche ponad rok temu. w jakich okolicznosciach?-u kolezanki w domu, lezelismy na lozku a kiedy byliscie po raz pierwszy w zwiazku?(nie wazne czy wypalil czy nie)-nigdy i w koncu kiedy stracilyscie dziewictwo?-jeszcze dziewica:P

Gość to rzeczywiscie
a zaczeli sie ogladac okolo 15 r.z.

Gość haters gonna hate
nie wiem kiedy zaczeli sie ogladac mezczyzni, nie psrawdzalam bo mnie to nie interesowalo, a kiedy juz zaczelo to i tak zalezalo zeby JEDEN sie za mna ogladal, reszta sie nie liczyla :P -16 lat -22 -22