Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoodGirl84

Ja, on zona i dziecko...

Polecane posty

Gość SDSDSDA
JAKBY SIĘ KURWA NIE ZNALAZŁA TO NIEJEDNO MAŁŻENSTWO BY PRZETRWAŁO,NA MIEJSCU ŻONY OBLAŁABY CI RYJ KWASEM ,ZAWIASY BY NAJWYŻEJ DOSTAŁA.SUKO PIERDOLONA NIE MA WOLNYCH FACETÓW,MUSZSZ PCHAC PALUCHY MIEDZY TRYBY? KŁÓTNIE W MAŁŻENSTWIE I MYSLISZ ZE IM SIĘ NIE UKŁADA? W KAZDYM MAŁZENSTWIE SĄ KŁÓTNIE A TAKIE ZDZIRY JAK TY TRAKTUJĄ TO JAKO WYMÓWKE I USPRAWIEDLIWIENIE SWOJEGO KUREWSTWA,ON MA Z NIĄ ŚLUB I DZIECKOI WĄTPIE BY JĄ ZOTAWIŁ DLATAKIEGO WORA NA SPERME JAK TY.WIESZ,,,GDYBYM CIĘ ZNAŁA ,SAMA ROZJEBAŁABYM CI TEN KURESKI ŁEB I WYTATUŁOWAŁA NA CZOLE WIESZ CO.CIEKAWE CZY KURESTWOMASZ WYSSANE Z MLEKIEM MATKI CZY TWOJA MAMUSIA POPROSTU WYCHOWAŁA CIĘ NA DZIWE?PAŁOJADZIE OSRANY

Gość a ja powiem tyle
wszystko co zrobiliście w zyciu i zlego i dobrego wróci do was.jesli nie teraz to kiedyś ,jesli nie bezpośrednio do was to do waszych najbliższych.sprawdzone z autopsji .i żeby nie było-nie jestem żadnym mocherem.

Gość a ja powiem tyle
także moze wart czasami zastanowić się nad maszym postepowaniem.do autorki topiku-jestes młoda,przemyśl to jeszcze -opieka nad dzieckie i do tego nie swoim to nie baka.

Gość a ja powiem tyle
pozjadało mi litery,ale sens mam nadzieję,że zrozumiały.

Gość kiciuniaaaa
szmata i tyle

Gość a ja powiem tyle
oj,tam ,nie szmata tylko życia nie zna panna.kiedyś ona będzie w takiej samej sytuacji.na pewno.