Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoodGirl84

Ja, on zona i dziecko...

Polecane posty

Gość małżeństwo nie należało
A skąd wiadomo że powiedział? A może tylko bajki naiwnej opowiada, żeby sobie za darmo poużywać?

Gość sialalalalalalala
ale ty glupia jestes :O myslisz,ze facet ktory kocha zone przyznaje sie ze ma kochanke i chce odejsc?????????? no sorry wiele jestem w stanie zrozumiec, ale skoro w takie cos wierzysz to chyba masz cos nie tak z glowka :P

Gość sialalalalalalala
malzenstwo nie nalezalo == a skad wiesz,ze nie powiedzial co ??

Gość sialalalalalalala
nie jestem autorka :P

Panienka pisze: "Poznalismy sie w niefortunnym momencie jego zycia, tzn. jestz kims zwiazany.Zona i dziecko. " Dziecko, więc spadaj. Niech się facecik odezwie jak będzie "fortunny" okres jego życia.

Gość sialalalalalalala
ale on chce sprawic,zeby byl fortunny okres jego zycia skoro powiedzial zonie o kochance czy wy zawsze wiecie lepiej ? nosz w morde, ja moge zrozumiec, ze potepiacie te ukrywane, zabawki i wyzywacie, ale nie rozumiem, co potepiac skoro widocznie malzenstwa nie bylo, jak zonkos chce sie rozejsc z zona?

dalej panienka pisze "lepiej odejsc teraz z resztkami szacunku do siebie i do tej kobiety niz w tym tkiwc i przerodzic te uczucia w pogarde " Szacunek dla gościa który dmucha przygodną panienkę???? I niby kto miałby stracić szacunek dla tej kobiety? Kto Nią pogadzać? Ów gość dmuchający ciebie?

Sialala (x ileś tam) - najpierw niech facet zakończy jedno a potem łapie drugie. Panna łatwa, jak tabliczka mnożenia. On głupi, jak but. Szkoda żony i dziecka. Ale może lepiej, jak debil z debilem się połączą, może kobieta odżyje przy normalnym facecie. Btw. sialalalalalalala, adwokacino, masz ten sam problem, co autorka?

A skąd wiesz że chciał się rozejść z żoną? Bo napisała o tym dmuchana panienka?

Gość sialalalalalalala
damascenka nie mam takiego problemu moj odszedl szybko od zony :P malzenstwo nie ... wiesz moj tez powiedzial szybko zonie, mimo,ze najpierw mu nie uwierzylam, to potem sie okazalo prawda :) wiec nie wiem czemu mam nie wierzyc autorce wyobraz sobie,ze jak facet sie zakocha w kochance to SAM powie zonie, nie czeka na to az ona cos odkryje ;)

Gość kobieta po przejsciach
latwo jest oceniac innych, prawda? :o

Gość sialalalalalalala
hahahah widzisz ja reagujesz :P moja droga zazdroscisz,ze mi sie udalo ?? no sorry, ale sa takie ktorym sie udaje :D :D

A uwierzysz jak i tobie powie o kolejnej, którą teraz sobie dmucha? Serdecznie mu życzę nowej dziury.

Taaaa. Tylko pozazdrościć bo to faktycznie powód do dumy: poderwać żonatego faceta, rozbić obcej kobiecie małżeństwo, odebrać ojca dziecku. Masz rację, bądź z siebie dumna.

Gość sialalalalalalala
oczywiscie,ze uwierze i powiem Ci jak sie zachowam ;) wyrzuce go szybkim ruchem z domu (nojego domu !!) a wiesz czemu ? bo jestem niezalezna, nie potrzebuje slubu do bycia szczesliwa, wiec rozwodu tez nie bedzie ;)

Gość kwestia czasu gdy kochanke
zmieni na nowszy model wiec sialalala dbaj o cialo bo pare zmarszczek celulil i big love pojawi sie przy innej

Nie potrzebujesz ślubu. A uważasz że jak ślubu nie ma to nie trzeba być uczciwym?

Gość sialalalalalalala
ja nie mowie,ze jestem dumna, ale chce pokazac,ze po prostu zdarza sie,ze facet sie zakocha i po prostu odchodzi od zony. nie oklamuje jej, nie ukrywa kochanki i nie gra na dwa fronty, po prostu odchodzi, bo KOCHA a skoro kocha to byloby nawet niesprawiedliwe w stosunku do zony zeby z nia zostal, bo ona tez ma prawo do bycia z kims kto ja kocha nie kazda kochanka to worek na sperme.......

Gość sialalalalalalala
kwestia czu to zmieni trudno, ja go sila nie trzymam i nie mam pewnosci,ze inny wolny by nie zmienil ;) malzenstwo uwazam,ze trzeba byc uczciwym, ale jak on nie bedzie uczciwy co mi tu wszystkie wmawiacie, to przynajmniej nie bedzie problemu rozwodu i podzialu majatku ;)

Owszem, każda kochanka to worek na spermę. Worek nie ma sumienia. Worek nie ma uczuć. Tak jak każda kochanka.

Gość sialalalalalalala
do twojej glowy nie dociera,ze jednak nie kazda????? gdybym byla workiem na sperme to by nie odszedl do mnie, czy to takie trudne do zajarzenia? mam uczucia, uczucia do NIEGO

sialalalalalalala hahahah widzisz ja reagujesz moja droga zazdroscisz,ze mi sie udalo ?? no sorry, ale sa takie ktorym sie udaje mam Ci zazdrościc, ze znalazłas sobie sfrustrowanego meżulka,którego słowo jest mniej warte niż gówno pływające w szambie :D? oł jee.. zazdraszczam w takim razie :classic_cool:

Gość sialalalalalalala
a zauroczenie trwa 15 lat?? jak tak to super, bo tyle wlasnie trwa nas zwiazek i w sumie jest tak jak na poczatku :) bez nudy i rutyny :D wiec moze tyle zyjemy w zauroczeniu :D

Może masz rację, może nie jesteś workiem. Bo worek nigdy nie daje d... żonatemu, bo worek nie rozbija cudzej rodziny. Bo worek jest uczciwy. Może worek ma więcej ludzkich uczuć nić taka kochanka, która się chwili swoim łajdactwem? Przepraszam worek.

Gość 15lat powiadasz dziecko
nie dawalem ci wiecej niz 25 lat przestan pisac bajki i idz spac

Gość sialalalalalalala
a ty bys chciala byc z mezem, ktory kocha inna? chcialabys ?? ja nie uwazam,ze rozbilam rodzine, tej rodziny juz nie bylo skoro odszedl od niej tak szybko.... ale skoro ty bys wolala byc z mezem ktory kocha inna, bo to dla ciebie byloby uczciwe to gratuluje myslenia :) i zycze powodzenia w zyciu, czego misiu nie zrobi bedzie ok bo przeciez jak odejdzie bedzie nieuczciwy ;)

Gość sialalalalalalala
ty to mi mozesz dac nawet 18 lat :D bedzie to dla mnie komplement, ze tak mlodo wygladam :D :D

No cóż, mogę ci tylko życzyć żebyś się jak najszybciej dowiedziała czym jesteś dla owego faceta, oby jak najszybciej inna podobna do ciebie chwaliła się swoim łajdactwem. Masz rację, na pewno facet nie kochał żony, skoro odszedł z powodu takiego ścierwa jak ty.