Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adibi

zbieracie grzyby?

Polecane posty

Gość adibi

kto lubi zbierac grzyby? byliscie w ten weekend? jak polowy? co zbieracie? gotujecie? marynujecie? ja mushroomuje od dziecinstwa a teraz chodze z moim nawiedzonym synem 5 letnim,ktory ma 2 atlasy grzybow i przegonil mnie 2 dni z rzedu. wczoraj podgrzybki, kurki i kozlaki, a dzis miejsce tylko na opienki :) mlody zadowolony a ja padneta, samo zbieranie super, tylko potem zrobic-wiec mam i suszone i sloiki i pomrozilam gotowane i mam juz w smietanie....i mam...dosc na 2 tygodnie ;)

Gość adibi
nikt? a tyle samochodow przy lasach hehe

Gość no tak.....
nie ma grzybow,gdzie byliscie

Gość mintaja sama jesteś ble
:D

Gość adibi
okolice szczecina, stepnicy, goleniowa, grzybow jest opor. wczoraj rano sie smialam bo zbieralismy od razu mrozone, o 8 rano mroz jak diabli

Gość 67676837
ja kiedyś na jednym obozie sie nauczylam zbierac podgrzybki, ale innych się boje tzn tych z blaszkami pod kapeluszem, bo niepecjalnie się znam na tym... Juz pare lat nie byłam na grzybach, moze się wybiore, tylko to zimno trochę odstrasza.

Chyba jest juz za zimno na grzyby? Ale tak, jak najbardziej, i to cala gromadka, z facetem, jego mama i bratem ;-)

Gość wszyscy szczesliwi
ja mam do lasu z 50 0 metr do lasu a pod lasem rydze sa

Gość 67676837
ja kiedyś na jednym obozie sie nauczylam zbierac podgrzybki, ale innych się boje tzn tych z blaszkami pod kapeluszem, bo niepecjalnie się znam na tym... Juz pare lat nie byłam na grzybach, moze się wybiore, tylko to zimno trochę odstrasza.

a co do grzybow, to zbieramy te, co sa, a sa zazwyczaj podgrzybki, kozaki, zajace i sowy. Pozniej "tesciowa" suszy