Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skromna*studentka

mam fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość już bez nicka
Rev, co poradzę, że Twoje dobre serduszko widać nawet w necie:) O co Ci chodzi autorko?

Rev, co poradzę, że Twoje dobre serduszko widać nawet w necie patrzysz przez różowe okulary ...:O miłej bezsennej demonicznej nocki

Gość Amfeetamina
Studentko gdzie studiujesz? Tez znam takiego jednego pana zlosliwego, moze to ten sam :P

Gość już bez nicka
Rev, i tak wiemy, że jesteś dobry 🖐️ Gdy fantazja trochę przeszkadza w życiu (patrz randka) to lepiej na jakiś czas przestać i znaleźć inny obiekt;)

Gość turo rudi
Tez mam fantazje z moim wykladowca . Najgorsze jest to ze na poczatku uwazalam go za wrednego dupka...a potem mielismy wyjazd wspolny w te wakacje i teraz mam go w moim lbie. Szok!

Gość turo rudi
Na dodatek on uczy fiziologi i sportu, duzo trenuje i ma swietne cialo. A na tym wyjezdzie mielismy kilka sytuacji sam na sam w ktorych poczulam sie nezrecznie, a wtedy dopiero go zauwazylam. Niestety, to podrywacz i wszystkie laski na niego leca.

Gość turo rudi
Skromna studentka- no u mnie odwrotnie, co niestety jest chyba gorsze. Nie chcialam w ogole zwracac na niego uwagi. Sarkastyczny, bardzo pewny siebie, laski piszcza na jego wykladach jak nam pokazuje miesnie np brzucha (w celaxh edukacyjnych...akurat :D ) typ ktorego nie cierpie, a jak na zlosc musielismy przebywac tego lata sam na sam i BAM , dostalam swira. Bo kiedy bylismy razem albo w mniejszej grupie wyszedl z niego zupelnie inny czlowiek.

Gość turo rudi
Tzn jakich bardziej pasjonujacych rzeczy? Wg mnie taka fizjologia czy sport tez nie sa moim ulubionym przedmiotem ale jak zobaczylam ze on naprawde kocha to robic to wiesz...rozni ludzie rozne pasje i nie da sie powiedziec ze to czy tamto jest bardziej pasjonujace bo to zalezy od czlowieka. U mnie konkurencja ogromna (u mnie w klasie ok 150 chetnych sliniacych sie panien :) ) ale mnie to gila, bo ja sie tylko zauroczylam i to niechcacy a ile ten twoj ma lat?

Gość potworkowa21
Ojjj znam to znam! Też mam takie fantazje:D Mój wykładowca jest nieziemsko przystojny....do tego ta jego wiedza i inteligencja...mrau!

Gość Urughaijka
ja mam ze starostą