Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phhh;(;(;(

Ludzie.. przez mój wygląd nie chcę mi się żyć

Polecane posty

Gość phhh;(;(;(

jest tutaj ktoś kto czuje to samo? kto chce zmiany ? jeśli moje życie ma wyglądać jak wygląda to nie ma to żadnego sensu pamiętam obraźliwe wyzwiska pod adresem mojego wyglądu jeszcze z podstawówki wszystko to zostało w mojej pamięci i tak jest do dziś jestem wyśmiewana chodź nikt mnie nie zna nie chcę mi się nawet wychodzić do ludzi czuje taką obojętność do mojej osoby nie chciałabym mieć faceta z resztą i tak mnie nie chcę nawet brzydale mają duże wymagania pozatym drżałabym na widok każdej pięknej koleżanki

Gość halinka1000
to idz do psychologa lub fryzjera ,stylistki są większe problemy niż brzydota ,wiec nie zawracaj doopy :O

Gość już bez nicka
No niestety w takim świecie żyjemy. Liczy się uroda Rada z psychologiem plus stylista czy coś to dobry pomysł. W zakładach kosmetycznych w większych miastach organizują czasami dobieranie ubrań, makijażu itp taniej albo nawet za darmo:) zorientuj się

Gość ale chamsko
uwierz mi, że jak byś miała wszystko, wygląd modelki, to doszłabyś do wniosku, po co to wszystko, skoro umieramy, tak czy siak, coś by sie znalazło, bo człowiek nie może być szczesliwy cały czas