Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atista

wierzyci w boga?

Polecane posty

Gość atista

jw czy wierzycie w boga? bo ja mam pewne watpliwosci, zastanawiam sie czy on wgl istnieje?

Gość alla bamma 22
ja wierze... ale nie w takiego który przedstawiony jest na obrazkach satrego dzidka z brodą:P tylko jakąś wyższą moc która moze działać cuda w zaleznosci czy w to uwierzymy

Gość a jak można pokazywać co
ostatnio skłaniam się do wierzenia w boga: Jarosław Kaczyński, i mam nadzieje że zostanie osądzony przez Piłata i ukrzyżowany na Golgocie .

Gość atista
ale kazdy doszedl do innych wnioskow, nigdy nie pomysleliscie, ze on nie jest taki za jakiego sie go uwaza - tzn wcale nie jest taki milosierny

nie wierzę w boga bo jest gejem, i robi dziewczynki z ziobra.

Gość Marta 93
wierze, ale miałam chwile zwatpienia i jak raz zwatpiłam nurtujące mysli przychodziły bardzo czesto. Obecnie nie mam problemu mozna powiedziec wierze ale nie odczuwam potrezby chodzenia do kosciola co nd jak to zawsze czyniłam

Gość szczęsliwa ale teskniaca
wierze w Boga, wierze że wszystko co sie dzieje ma sens, i to że rzuciłam uckohanego też i że On wróci... bardzo wierze, czasem sie modle , ale nie chodze do kosciola od 6 lat

Gość 123426346367
wierzę w Boga, Absolut czy jakąś wyższą siłę, która jest świadoma samej siebie, ale nie do końca wierzę religiom z KK na czele

też wątpiłam, więc aby poznać to głębiej wstąpiłam do pewnego klubu w kościele :D:D i teraz mogę powiedzieć, iż jestem wierząca :D:D:D:D:D:D

Uważam się za agnostyczkę, zatem jestem zdania, że nie da się udowodnić istnienia bądź też braku boga. Stąd nie wiem czy wierzę, czy też nie;)

nie picuj o Bogu, zakochałaś się w kiecunie, co zrobił cię w trąbę

Gość rhrhrh
hailie ale ty nie mądra wiara polega na tym co mówi ci serce razem z domieszką głowy, wiara nie wymaga dowodów

Gość wierzę, że istnieje.
ale kiedyś byłem niewierzący, uwierzyłem gdy zacząłem się interesować fizyką kwantową, połączyłem teorię strun z teorią kwantowej świadomości i wyciągnąłem wnioski

Gość rhrhrh
wierzę że istnieje napisz coś więcej albo zapodaj linka bo też trochę czytałem na ten temat

Gość ateistkaa+
Kiedyś wierzyłam,teraz juz nie i jestem z tego zadowolona,że pozbyłam się odczucia wiary.

Gość do: wierzę że istnieje
połącz sobie teorię kwantowej świadomości i teorię chaosu i wyciągnij wnioski :classic_cool:

Gość ja dawniej byłam bardzo niewie
rząca, chodziłam do kościoła pod przymusem, ostro imprezowałam, piłam coraz więcej i paliłam, aż pewnego razu wstąpiłam do kościoła i zaryczana błagałam Boga o jakąś nadzieję cokolwiek, żeby uwierzyć że jest, żeby zrozumieć go. I tak kilka razy błagałam go, by zdarzył się jakiś cud w moim życiu. Jakiś pół roku temu się zdarzył. Nagle zaczęłam chodzić do kościoła świadomie, zaczęłam rozumieć jaka byłam zła wcześniej. Poczułam Boga w swoim życiu, rany ale ja wtedy byłam szczęśliwa. Otóż uwierzyłam że ten stan nie minie, że z tą ufnością i wiarą będę szła przez życie. Ale to się skończyło. Znów się spodliło mi życie, ale na mocy doświadczeń wierzę w Boga, w końcu kawałek czasu był obecny w moim życiu

"hailie ale ty nie mądra wiara polega na tym co mówi ci serce razem z domieszką głowy, wiara nie wymaga dowodów" wiara nie, a wszystko inne tak :D

Gość niestety nie.
nikt nie wierzy mi w boga

Gość wkcnkwjnc
A wierzycie,ze księża,papieże wierzą w boga,bo ja uwazam,ze sukienkowi nie wierza w niego,bo jakby wierzyli,to by nie postepowali jak postepiuja,bo bali by sie kary boskiej. ja nie wierzę.