Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Zakładacie już na wyjścia kurtki zimowe??

Polecane posty

Ja to chyba zacznę już, bo czasem jak wychodzę rano a wracam wieczorem to tak pizga, że trzęsę się jak osika na wietrze:o

Gość diwqehb
litosci,teraz kurtke zimowa miałabym nosic,a w zimie to co będę nosiła:-) dwie kurtki na sobie :-)

Gość nierozleniviona
płaszcz gruby, jesienny. Bo mam dwa płaszcze jesienne. Jeden beżowy, lekki i cienki, bez podszycia, taki o na wrześniowe chłodne poranki i wieczory. Krótki. Drugi jest do połowy uda, ocieplany i ogólnie nawet na pierwsze śniegi. Dopiero jak się mróz wiekszy robi to wkładam zimową kurtkę.

w jesiennych za zimno, zaś w zimowych za ciepło..nie ma złotego środka...ubieram się w jesienna ale za to nakladam na siebie 3 bluzki hehe albo zimowa i zakładam krotki rękawek

Gość Bloggerkaaa...
Ja tam wkładam jesienną kurtkę a pod nią bluzę i jakiś t-shirt i jest mi całkiem ciepło:) chyba że jest blady świt albo bardzo późno to już się robi troszkę zimno;)

właśnie bardzo dobre pytanie ! ja mam ochote dziś założyć moja kurtka jest taka bardziej snowboardowa i raczej cienka w porownaniu do typowo zimowej kurtki ,ale chyba już ją dziś założe.

Gość nie do wiary....
ja mam futro.

Gość sdfbfdxb
Ja jeszcze nie zakładam ale się już przymierzam. Mam płaszczyk zimowy ale na dobrą sprawę wygląda też na jesienny. Tylko, że taka pogoda głupia jest, jeden dzień ciepło inny dzień zimno. Wczoraj jak szłam do sklepu to widziałam, że ludzie też się nie mogą zdecydować, jedna babka szła w długim do kolan płaszczu chuście i czapce, inna kobieta w zwykłym swetrze, ktoś tam leciał w krótkim rękawie a jeszcze inna babka w takiej kurtce jesiennej.

Gość tak, już noszę
a zimą to nawet w kurtce zimowej trzęsę się z zimna :o

zakładam koszulkę,błuzkę na długi rekaw i cepły sweter,szyję opatulam ciepłą chustą i płasz jesienny na podszewce,do tego rękawiczki.Zimno jest mi w głowę ale czapki nie założę :o a na nauszniki wydaje mi się że jestem "za stara",niestety w tym płaszczu nie mam kaptura :(

ja dziś zakładam kurtke snowboardową o nie ! bo zimno jak cholera , ludzie chodzą już opatuleni , czapki , kurtki,plaszcze,szaliki rekawiczki po 17

Ja chodzę z płaszczu w którym z powodzeniem nosiłam w zimie. Na zimę mam kożuszek. Tyle, ze ja wychodzę do pracy o 6 i straszny zmarźluch jestem;-P

Gość dziewczyna z sieci
zimowej jeszcze nie noszę, ale taką jesienną grubszą