Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca o seks

Czy seks jest najlepszą sprawą na świecie?

Polecane posty

Gość Pytająca o seks
A co mam kurwa zrobić? :O zaczernić nicka? tak go nie bede używać!

Gość Pytająca o seks
świntuchu nie podszywaj się pode mnie !!!

Gość Pytająca o seks
Cholera co tu za podszywanie grasuje :(

Gość Pytająca o seks
Chciałabym się bzyknąć :) ale to nie takie proste. Nie mam faceta na razie. A nie chce sie bzykać z pierwszym lepszym w kiblu :D

Gość jak chcesz to Cie
ZDZ to starsza kobitka , ktora papcie cieple na nogach juz nosi i do seksu dobrego jej daleko ;)

"taki czy inny..? zdesperowanej się znudził seks ale będąc 20-latką pewnie też tak miała czyż nie??? a mówią że kobieta im starsza tym bardziej ma ochotę..." seks mi sie nie znudzil, ale spowszednial. racja ze im starsza tym bardziej sie chce, ale daj mi wybor seks albo super kolacja to wybiore kolacje bo wiem ze seks bede mogla miec jutro a kolacji juz nie :P moze po jakims czasie takich wyborow wybralabym znowu seks.

Gość taki czy inny..?
pytająca a co najbardziej Cię ciekawi w seksie? odczucia męskie czy żeńskie?

Gość jak chcesz to Cie
Przepraszam , mialo byc "kobylka" :D

Gość Pytająca o seks-autorka tematu
I męskie i żeńskie..bardzo mnie to ciekawi. wiem, ze tego nie można tak opisać dokładnie jak to sie dzieje, ale jednak cos tam mozna o tym napisać, jakie sa odczucia... PS MUSIAŁAM ZMIENIC NICKA BO KTOS MI ZACZERNIŁ!!

ja tam moge miec kilka wystarzalod pod rzad, w kilka minut. a taka kobieta to trzeba sie napracowac. czuc potrzebe. ale za 1 razem bedzie bolalo. pierwsze lata mozesz w ogole nie dochodzic. a moze byc ze nigdy nie dostaniesz orgazmu w trakcie, a tylko sama sie doprowadzisz.

Gość Pytająca o seks-autorka tematu
Jednak musze spadac:( ale mozecie pisac, to przeczytam sobie jutro :) nie odpowiadam za podszywy które sie na pewno pojawią 🖐️

ZDZ - o, ten nick tez fajny ;) No tak to sie mowi, jak ktos zaczyna sie nudzic gra!, bo przeciez nic nie dzieje sie bez przyczny ... no chyba, ze czestotliwosc zbyt olbrzymia :D

Gość taki czy inny..?
zdesperowana-- ale jeśli by był to oralny to też byś wolała leżeć pod palmami?Czy seks oralny?

Zdesperowana już się wyszalała w młodości wystarczająco, dlatego jej seks spowszedniał. Chociaż pewnie obecnego faceta zdradzi jeszcze nie raz.

Gość a bo to...
dla mnie - przereklamowany ktos napisał, ze powszednieje... to prawda w pewnym momencie nie jest niczym wyjatkowym, a czyms porównywalnym z innymi przyjemnosciami aczkolwiek faceci mogliby go uprawiac zawsze i wszedzie -czego nie mogłam nigdy rozumiec :-)