Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie grubaaa

jak schudnac? Prosze o rady.....

Polecane posty

Gość prawie grubaaa

Wiem, mniej zrec:) a jakies inne pomysly? Prosze o rady osoby, ktore wygraly z nadwaga.........

Gość tramsza
ja pier...lę, czego oczekujesz? cudu? pigułki? dieta i ruch, kuźwa zapamietaj i stosuj

Gość prawie grubaaa
badalam, wszytsko ok, u mnie to raczej problem z brakiem dyscypilina w jedzeniu............ poprostu lubie slodycze i zluste jedzenie oczekuje rad co zrobic by mniej jesc, by zmusic sie do jedzenia zdrowo, moze jakias diete ma ktos?

Ja po prostu przestałam jeść. Położyłam się w wakacje do łóżka i nie jadłam. Piłam tylko dużo wody i raz dziennie słodka herbatę. Jadłam jeden posiłek na tydzień. Trochę piersi z kurczaka i sałatkę. Zrzuciłam 20 kilo bez efektu jojo.

Gość prawie grubaaa
a po takiej diecie nie mialas rzadnych efektow ubocznych? wypadanie wlosow , solabienie itp? tak poprostu przestals jesc? nie korcilo Cie by pojsc po cos do lodowki?

Gość pytanie do rhovannion
ale jak to sie polozylas?cale dnie lezalas i nic nie robilas?pilas tylko ta slodka hebate?bo nie kumam..

Gość eouaouioiewiaksajdsds
i co robilas przez cale wakacje w lozku?

Byłam taka słaba, że nie bardzo mogłam wstawać. Całe dnie leżałam, czytałam książki, spałam, oglądałam telewizję. Zasadniczo - robię to samo nawet kiedy nie jestem osłabiona. Ale schudłam i to najważniejsze.

Gość ewagrubaseka
Od lat zmagałam się z moimi kg! Próbowałam różnych sposobów na pozbycie się nadwagi, ale waga wracała. Aż wreszcie ktoś polecił coś rewelacyjnego!Nawet nie wiem kiedy zgubiłam te kg, wiem tylko ze nie glodowalam i jadłam ulubione moje potrawy a chudłam. Waga nie wróciła:) a wszystko dzieki diecie zakupionej na allegro u uzytkownika marbar1979 polecam a komentarze mowia same za siebie... http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=22354136

Gość Różniczkowo niezależna
maribor (czy jak jej tam) nie sprzedaje przypadkiem przepisów na dietę Dukana?

Gość fgdfhgh
kup sobie coś na zmniejszenie apetytu...

Ja proponuję: - 5 posiłków dziennie, śniadanie najważniejsze, kolacja 2-3 godziny przed pójściem spać - dużo warzyw, owoców, twaróg, serek wiejski, mleko niskotłuszczowe, płatki owsiane, otręby, chlebek razowy, - zero słodyczy, fastfood-ów itp. - dużo wody i zielonej herbaty - regularne ćwiczenia, stosowanie balsamów ujędrniających Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pytaj. Będę mogła pomóc chętnie pomogę. :)