Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia5991

tabletki odchudzające

Polecane posty

Gość klaudia5991

CZeść :) czy ktoś z was stosował już' http://mglcare.en.made-in-china.com/product/BbeJLFpjfvkx/China-Abc-Hoodia-Diet-Pills-Weight-Loss-Capsules.html '. co o nim myślicie, czy jest on w ogóle dostępnym w polce? Chciałabym przekonać się na własnej skórze, ale nie wiem czy się opłaca i czy jesy w ogóle możliwośc kupienia go w naszym kraju:)

Gość eouaouioiewiaksajdsds
ja nie powazam tabletek na odchudzanie fee

Gość otylia w.
bzdura, dlaczego nie możesz przestać jeść, tak po prostu, to nie jest trudne, wiem, bo schudłam, wiem też co powodują takie specyfiki :(

Gość klaudia5991
To nie ejst takie łatwe przestać jeść. chciałabym, ale nie potrafie. Moje posiłki nie są niewiadomo jak wielkie. śniadanie ok.6 rano 2 kronki z serem pozniej obiad o 15 i kolacja o 17

Gość Różniczkowo niezależna
zapomnij o tabletkach... przerzuć się na: ciemne pieczywo, ciemny makaron, ciemny ryż, produkty bogate w błonnik (unikaj rzeczy zawierających miód lub słód jęczmienny), chude mięso i warzywka :) jedz co 3-4 h produkty pełnoziarniste a gwarantuję Ci, że za tydzień będziesz już zjadała połowę tego co na początku :)

"śniadanie ok.6 rano 2 kronki z serem pozniej obiad o 15 i kolacja o 17 " jesli tak wyglada Twoje zywienie to sie wcale nie dziwie, ze masz nadmiar kg