Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsxzdvxb

co sadzicie o tej pracy???

Polecane posty

Gość dsxzdvxb

W tym roku zdalam mature, szukam pracy ale jak narazie bez efektow:( skladalam cv jak narazie tylko w sklepach z odzieza u nas w rynku bo tam nie jest chyba ciezko bo nie taki duzy ruch jak w galeriach. Ale niestety nikt do mnie nie oddzwonil bo wszyscy brali cv tylko na wszelki wypadek czyli zwyczjanie po to zebym sie odczepila;/ Mysle o tym zeby zlozyc do galerii u nas, tyle ze w tych sklepach duzy ruch i niedziele do 20 tez sa;/ nie wiem tez jak z godzinami bo w ty np jest od 9 do 21 wiec watpie ze kaza mi pracowac 12h codziennie, tak nie mozna;/ Znalazlam tez na necie ogloszenie do ccc u nas ale jak czytam opinie to tam jakis oboz pracy (tylko ze nie czytalam o moim miescie tylko ogolnie:). Jak tam jest? codziennie sa nowe dostawy butow wiec chyba ciezko zeby to wszystko rozpakowac;/ jak z godzinami? to jest na dwie zmiany czy jak? bo chyba nie po 12 codziennie?;/ Jak wogole wyglada pierwszy dzien w takiej pracy? nie mam zadnego doswiadczenia, nigdy nigdzie nie pracowalam i troche sie boje, co myslicie o tym ccc?

Gość dsxzdvxb
mam wiele watpliwosci ale juz naprawde nie wiem gdzie skladac;/ A zarobki jakie w tym ccc? pracowal ktos?

Gość dsxzdvxb
biora wogole takich bez doswiadczenia?

Gość otylia w.
w każdym sieciowym sklepie typu ccc, h&m, reserved jest zapier...ol, w małych sklepach można odpocząć:) mam takie spostrzeżenia z własnego doświadczenia

Spróbuj, tam pracować. Nic nie tracisz. Jak będzie źle, to zrezygnujesz. Po to jest okres próbny, żeby pracodawca i pracownik zdecydowali, czy tego szukają.

Gość dsxzdvxb
tak wiem ze trzeba sprobowac zeby sie dowiedziec. Ale moze ktos z was juz tam pracowal i wie jak jest? i co myslicie o sklepach w galerii handlowej? bo tam tez mam zamiar zlozyc. Jak to jest z tymi godzinami? bo przeciez nie moga kazac 12 godzin codziennie? chyba ze co drugi dzien miec wolne to rozumiem

Gość dsxzdvxb
tylko z drugiej strony bez sensu jest tak wszedzie zaczynac a potem rezygnowac bo potem jak szukam pracy i pracodawca zobaczy w cv ze ciagle zmieniam miejsce pracy to tez dobrze na to patrzyl nie bedzie. Ale chyab lepsze takie sklepy niz spozywczaki?;/ Narazie do zadnego spozywczego nie skladalam cv bo jakos wogole nie jestem do tego przekonana. Co z tym pierwszym dniem w pracy jak nie potrafi sie obslugiwac kasy fiskalnej? co mi kaza robic w 1 dzien?

Gość liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina
można pracować 12 a potem masz dzień wolny ale to cy się kuźwa tak dopytujesz, dostaniesz propozycję to będziesz ich pytać

Gość nierozleniviona
dziewczyno ogarnij się, najpierw poskładaj cv a potem się martw czy tam jest obóz pracy, ile płacą itd... Możesz złożyć setki cv, tracąc przy tym 7 dni przed wysłaniem kazdego na samo myslenie czy ci sie to oplaca, a i tak moze nikt nie oddzwonic. Jak cie zaproszą na rozmowę to wtedy sie martw :o A narazie wysylaj cv, nie masz nic do stracenia. I nie pytaj ludzi na forum o warunki, nie wiemy z jakiej miejscowosci jestes, o takie sprawy o jakie ty pytasz to sie dowiesz na rozmowie kwalifikacyjnej.

Gość dsxzdvxb
wiem ale dzisiaj nie dalam rady jechac wiec poczytalam sobie troche i chcialam poznac opinie ludzi tam pracujacych. To takie dziwne? bo mi sie wydaje ze raczej nie, mam prawo panikowac bo jeszcze nigdzie nie pracowalam