Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonymous22222

czy facebook jest bezpiecznym miejscem?

Polecane posty

Gość anonymous22222

Czy waszym zdaniem facebook jest bezpiecznym miejscem? czy wiecie że każde dane jakie kiedykolwiek tam zamieszczaliście są tam przechowywane, nawet gdy usuniecie je ze swoich profili? Zdajecie sobie sprawę jaką władzę ma ktoś, lub coś kto posiada informację o kilkudziesięciu milionach ludzi na świecie? Czy wiecie że z akt CIA ujawnionych przez wikileaks wynika że te dane wykorzystują niektóre rządy.

Gość ale spąsorzy to nie naczycielk
do czego niby ? podcieraja sobie dupy tymi danymi ?

Gość zrobilibyscie wielkie gały
gdybyście się dowiedzieli do czego i jakie Wasze dane moga stanowić dla kogoś sporą wartość

Gość kurczaczku..
ja nie mam fb

Gość aj aaaaaaaa
taaa CIA na pewno marza o tym, zeby zdobyc moje dane :D btw jesli jakiekolwiek tajne sluzby, chcialyby sie zainteresowac kimkolwiek, to bez najmniejszych problemow by je zdobyli to oczywiste! Takze czy jestes na szajsbuku czy nie jeden chuj :D spokojna Twoja rozczochrana 🖐️

"aj aaaaaaaa taaa CIA na pewno marza o tym, zeby zdobyc moje dane btw jesli jakiekolwiek tajne sluzby, chcialyby sie zainteresowac kimkolwiek, to bez najmniejszych problemow by je zdobyli to oczywiste! Takze czy jestes na szajsbuku czy nie jeden ch*j spokojna Twoja rozczochrana " Ale jeżeli ci z Polski przekazują dane za granicę to jest szpiegostwo:P.