Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boboooo

dziwny sms:/

Polecane posty

Gość boboooo

co to moze byc..dostalam dziwnego smsa przed chwila..numer jest z sieci orange.tresc smsa całkowicie bezsensowna:/..brzmi tak:"Cześć MAŁA w rosmanie mają kremy z tej serii BLUE LAGOON w promocjNie no zmieniali byśmy się wiesz są też pozytywne rzecz ją ty aws I" Data wyslania smsa to wogole 21.08.2009 godzina 10:10. wyslalam tam smsa z zapytaniem kto to ale nikt nie odpisal,pozniej dzwonilam ale poczta sie wlacza:/...co to ma byc jakis sms widmo czy co :P Dostaliscie kiedys cos takiego dziwnego?Wiem ze czesto przychodza takie dziwne reklamy itd.no ale przeciez tu nawet nie ma logicznej tresci.

Gość boboooo
nikt nic nie wie???

Gość boboooo
numeru nie bede pisac bo po co..no ale to nie jest jakis dziwny nr.zwyczajny z sieci orange, 9 cyfrowy.nic nadzwyczajnego,jak dzwonilam to odrazu wlacza sie: tu poczta orange ...itd.wiec sie raczej nic nie dowiem.

Gość boboooo
dziwne, to wyglada jakby sie dwa rozne smsy pomieszaly..tylko ze jest nie dokonczone.

Gość boboooo
probowalam juz ale nie ma zadnych wynikow

Gość boboooo
czyli to pewnie jakies duchy haha;) wkoncu blisko polnocy przyszedl:P

Gość aj aaaaaaaa
ja mialam jeszcze dziwniejszego! Autentycznie na fakcie! dzwonil do mnie jakis numer niby stacjonarny ale nie zdarzylam odebrac po czym odzwonilam, a tam mi mowi "nie ma takiego numeru" :O probowalam kilkakrotnie i wciaz to samo!

Gość aaaaaaaaaaaaah
nie straszcie na noc. ja miala m tak samo jak ktos wyzej :O

Gość boboooo
no ja swoj numer mam juz sporo czasu pare latek

Gość boboooo
masakra..moze to rzeczywiscie jakies telefony widmo,wogole czemu data jest 2009?ale to chyba nic takiego..mogl byc taki rok wyswietlony jesli u kogos na telefonie tak jest ustawione

Gość guio
pewnie chciał cie wyruchać bo myslał ze promocjom w rossmanie ci zaimponuje

Gość aj aaaaaaaa
mozliwe ze po prostu zawiodla w Twoim przypadku technika np, dostalas od kogos smsa ktorego dostalas juz kiedys w tym 2009 roku i po prostu tego nie pamietasz, ja np jak mam za duzo wiadomosci w skrzynce to jak przychodzi do mnie sms, to zamiast pokazac nowa wiadomosc pokazuje jakiegos starego smsa sprzed kilku lat.

Gość boboooo
nie no to teraz mnie ciary przeszly:P..moze im sie cos w tym centrum pomieszalo:P..albo ktos z innej czasoprzestrzeni wyslal do mnie sms i doszedl ale bezsensowny :P

Gość kurczaczku..
może ty masz w tel. Ustawioną złą datę?

Gość aj aaaaaaaa
autorko nie masz sie czego bac hehe to tylko technika - nie jest niezawodna i zdarzaja sie jej jakies "potkniecia" nie masz czym sobie glowy zawracac, po prostu dostalas jakiegos starego smsa, ktory doszedl po raz drugi albo sie po prostu wyswietlil, badz tez ktos pomylil numer :)

Gość boboooo
tak je.bnij sie do lozka to ci dobrze zrobi...po co tu piszecie jak cos wam nie pasuje?wystarczy nie wchodzic na temat.takie trudne?a co do tych starych smsow to napewno tak nie jest u mnie bo mam dobra pamiec i nic takiego nigdy nie przyszlo.a zawalonej skrzynki tez nie mam.i nikt nie sra po gaciach..napisalam zwyczajnie czy ktos moze tez kiedys cos takiego dostal bo zwyczajnie bylam ciekawa...to wszystko..a nie ze robie jakas afere niewiadomo z czego.

Gość aj aaaaaaaa
no wybacz ale nie mialam nic zlego na mysli, chcialam to jakos wytlumaczyc no ale skoro twierdzisz ze nadinterpetowalam Twoje wypowiedzi to sorry ,juz nic wiecej nie napisze :O

Gość boboooo
kurczaczku masz mnie za jakas idiotke?chyba wiem jaka mam date w telefonie :/..boze widze ze po ludzku to tu nie mozna porozmawiac...

Gość boboooo
aj aaa nie mam nic do ciebie..poprostu mowie ze raczej to malo prawdopodobne z tym starym sms przychodzacym.mam dobra pamiec i wiem o czym z kim pisze :)

Gość kurczaczku..
nie chodzilo mi o to, że jakaś tępa jesteś, tylko, że może przy włączaniu tel. Przestawiła Ci się data albo coś : D Nie znam się tam na tym.

Gość Marniaktan
Można było na stronie czyjnumertelefonu pl spróbować się czegoś dowiedzieć!