Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balabalabu

START!!! DUKAN! OD DZIŚ!!!

Polecane posty

Gość balabalabu

kto ze mną???? w zeszłym roku (i w tym do połowy) byłam na dukanie i bardzo ładnie schudłam. parę miesięcy odpuściłam, ale jakoś specjalnie nie przytyłam, Chciałabym spokojnie zrzucić jeszcze parę kilo kto ze mną???

Gość balabalabu
prooteeinnka - witaj :) razem łatwiej. dużo masz do zgubienia?

Gość kostuszka.
Cześć dziewczyny:) o co chodzi z tym dukanem? tyle o tym słyszałam i dalej nie wiem:))

Gość balabalabu
hey! ja na razie się trzymam na 1 fazie 1 dzień :) kostuszka.- to dieta wysokobiałkowa - dużo białka, bez węglowodanów, cukrów i jak najmniej tłuszczu

Gość malenks12345
ja napisz co sie je i kiedy

Gość balabalabu
halo, halo jest tu ktoś? nikt się nie odchudza???

Hej ho :) Szukałam podobnego tematu, dzisiaj jestem właśnie pierwszy dzień na dukanie. Też w tamtym roku stosowałam tą dietę, ale potem nie wiem czemu zrezygnowałam. Poprzednim razem wytrzymałam ponad 2 miesiące, więc i teraz się uda :) Mój cel - chcę zrzucić tak do 15 kg, bo już nie mogę na siebie patrzeć :o Mam nadzieję, że nazbiera się nas więcej, przynajmniej motywacja lepsza będzie :)

Gość balabalabu
elin pelin - witaj :) ja chciałabym jakieś 7-8 jutro się zważę (bo dziś się bałam wejść na wagę ;)) ja przeszłam przez 3 fazy i utrzymałam wagę, więc teraz też musi być dobrze :)

Gość white chocolate mocha
hej:) ja zamierzam robic dukana od przyszlego poniedzialku. Dzis wystartowalam z zupa kapusciana i juz nie chce mieszac bo sie zniechece. Wiec tydzien na kapuscianej i dalej Dukan, choc moze ciut zmodyfikowany:D Mam nadzieje, ze nie wywalicie mnie z topiku z powodu kapuchy:D

Gość balabalabu
white chocolate mocha - kapuucha niezła rzecz ;) chociaż wolę moche ;) tylko z ciemnej czekolady ;) :D witaj

W sumie na tej stronce, którą podałaś (www.dietaproteinowa.eu) jest całkiem rześkie forum, ale przy kafe też zostanę z sentymentu :) Oby tylko temat nie upadł. A kapuściana dieta jest nie dla mnie, jestem większość dnia poza domem i nie miałabym co jeść :o A na dukanie jest milion możliwości, żeby zrobić pyszne śniadanka :) Obejrzałam sobie też zdjęcia http://www.dietaproteinowa.eu/efekty.html i dzięki temu mam jeszcze większą motywację. A właśnie, zamierzacie coś ćwiczyć, czy tylko sama dieta? :)

Gość balabalabu
elin - ja na pewno będę ćwiczyć, bo z natury aktywna jestem ale na pewno nie na 1 fazie, bo totalnie nie mam na to siły, poza tym właśnie zmieeniam pracę, więc też ciężko będzie się zmobilizować ale mam nadzieję, że w przyszłym tyg. będzie już lepiej :)

Gość white chocolate mocha
Ja probowalam juz Dukana rok temu. Pierwsza faza super, zeszlo mi okolo 4kg w 10 dni. Ale potem zaczela mi dokuczac watroba i dalam spokoj. Teraz nie bede sie trzymac dokladnie tego co pisal Dukan. Napewno urozmaice pierwsza faze. A ta kapusta stad, ze chcialam miec jakiegos kopa na poczatek. Poki co po pierwszym dniu spoko.

moze ja sie przylacze o ile pozwolicie:-)podjelam decyzje ze chce sprobowac tej diety skoro tak duzo osob ja chwali. to moze ja od jutra dzien bede w tyle za wami ale nadrobie hihi.

Gość balabalabu
Werka - witaj :) Ty i tak już pięknie schudłaś! gratuluję samozaparcia!

Gość valkiria742
dukan jest do bani powoduje raka

dziewczyny ja tez robilam dukana niby cos tam mi sie biodra zmniejszyly ale kg w ogole nie zeszly ale postanowilam ostatni raz sie wziac za dukana ale zaczne pojutrze bo mam duzo jablek kpionych juz wiec nie wyrzuce i nie bede patrzec na kg ciuchy wydaja sie wieksze a ja przerwalam dukana przez to ze ani 1g mi nie zlecial i zle sie z tym czulam :o aha i musze sie zaopatrzyc w skrzypowite, bo mialam slabe pazury ale wole stracic kg a pozniej zadbac o pazury ;)

Byłam na dukanie i właśnie on wymusza zmianę stylu życia, ale zaszłam w ciążę i teraz muszę dojść do siebie. Przeszłam przez wszystkie etapy, dlatego mogę powiedzieć,że byłam na tej diecie i schudłam 10 kg, tyle, ile chciałam.

Gość dsdsfds!
wariatko bierz witaminy z apteki łykaj bo zdechniesz na dukanie i okres zaniknie, a nie tylko pazury! ja osobiscie pierwsze 3 dni spedzilam w lozku na dukanie bo tak mnie to osłabiło a mam 10kg nadwagi wiec wole sie odzywiac co3-4h zdrowo i wszystko po trochu a araz w tygodniu piwo, wypad ze znajomymi- tak deietetyk mi doradzil i ulozyl mi diete, nie chodze głodna a chudne miesiecznie5-6kg. polecam!

okres mi sie zmienil :( znaczy najierw mialam 7sierpnia, pozniej ok 10wrzesnia, dzisiaj jest 18pazdziernika a ja okresu nie mam no wlasnie ja witamin nie bralam, a pozniej pretensje ze mam slabe pazury wiem wiem :(

Gość balabalabu
Witam wszystkie nowe dziewczyny :) u mnie też po pierwszym dniu ok :) przełamałam się i weszłam na wagę i okazało się, że przytyłam tylko 3 kg odkąd skończyłam 3 fazę ;) więc nie jest źle, bo już kilka miesięcy minęło:) i tak naprawdę teraz do zrzucenia zostało mi jakieś 6-7 wg testu dukana wyszło mi, że powinnam dojść do tej wagi 07.12.2011 - mam nadzieję, że się uda ;) przesyłam Wam linka z testem http://www.dietadukan.pl/oblicz-swoja-wlasciwa-wage?view=program

j bym chciala najmniej 10kg, a maksymalnie 17 a zebym mogla zrzucic 17kg, to potrzebuje diete robic do lutego boje sie troche o swieta, bo kurde wtedy to mi sie wylacza zdrowy rozsadek i zre zre zre :o

Gość balabalabu
agnieszko - ja byłam w zeszłym roku podczas świąt i sylwestra na diecie - nie rzucałam się na wszystko, ale też nie popadałam w przesadę :) po świętach zafundowałam sobie dodatkowy dzień białkowy i było ok :)